![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 491492493494495 915> |
Автор | |
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke ve pozdravam....moze pak da se citame po kasno...
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
blagodaram Val... za rechnikot sum prav profesionalec... nekogas ke odrzam predavanje... KAKO ZENITE DA GI KORISTAT PRAVILNO BUKVITE A-E-I-O-U Eve na primer Andjelina Djoli ... najpoveke ja koristi bukvata U ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
OK,Teta,,,tuka sum,barem,jas do 16
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko,cudo si ....za se te biva....bravo...nemam komentar...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
primer srbinkite vikaat: - GDe SI BIOOOOOOOOOO MMMM UUUUUUU ZICH UUUUUUU MMMM OOOOOOOOOO JJJJJ ![]() ![]() ![]() a makedonkite: - brzo kazi kade bese dosega ... ![]() ![]() ![]() od ovoj primer se gleda kade se kreva pritisokot... a vo vtoriot slucaj moze samo da mu bide kako koga truleks ke se natopi vo voda... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ivin - 03.Јануари.2007 во 13:12 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Val... mene oratorstvoto mi e nasledno.... :) probajte : AAAAAAAAAAAAAAAAA - moze da se izmeri Fi EEEEEEEEEEEEEEEEE - strasno ... bez komentar IIIIIIIIIIIIIIIII - faktor iznenaduvanje... OOOOOOOOOOOOOOOOO - toa e AAAAAAAAAAA a isleguva OOOO udira na sex malku ... izgovoreno A so zadovolstvooooO OOO UUUUUUUUUUUUUUUUU - opasen teren za mazi.... uste ako se trepne so ochite... i edno "PLUP" ... gotovi sme... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Konekciite ne se kako što treba ovde vo Slo i ke moram da ve napuštam i da srabotam nekoja rabota pa se čitkame utre
Bidete pozdraveni site
|
|
![]() |
|
pozdrav maja... sekogas ni e drago so tebe...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ONA"PLUP"
LELE...
NE MOZAM...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
“ПЛУП“
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bosicka....te boli uste stomak...neli??
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 491492493494495 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |