IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Pomlad ili postar partner
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Pomlad ili postar partner

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 18>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 11:07

ne logicno , ja zanes negovata vnatresbnost mislam zanes deka imate dopirni vrski potocno vzaemno , potoa negovoto telo go skeniras?

a vaznata rabota postepeno doaga ?eh aj da ne lafam ama ne si u pravo

ve sporeduvam odma so licica ili nesto kuna ebago

kako predmeti ne gledate

sto sakate da bidat vasi .zimate sve sto ce vi se dade \

a ne davate ni priblizno pola

i mislite zadovolen e ]

lafam mnogu pozdrav:)

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 11:15
Ne se razbirame ocigledno, no nema vrska..
Tebe na prv pogked ke te privlece devojkata taka, znaci kako pojava kako se, potoa so tekot postepeno spontano si ja otvarate dushata...i znaesh dali ste spoeni eden za drug ili ne...

Aj sega jas so nekoj kako sto vikash ti PREDMET gledam, nikakov sto ne me privlekuva da bidam, daj nema logika tvoeto, ili ne se svakame jas i ti..

Pa dobro plamenko na sto prvo gledash kaj devojkata aj kazi , stvarno ne te svakam

I drugo BEZ DA DADESH , nema STO DA ZEMESH, ova pak e VZAEMNO.Ljubovta seksot ne podrazbira sebichnost, togash sme PREDMETI na osobata koja ne imala

Изменето од maja - 30.Декември.2006 во 11:17
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 11:59

prvo pa ne znam dusata:) preku ocite

raka sto dava ne se susi kako prvo

nikad. vzaemno pa ima i luge sto davale od srce pa ne im se vraca neli ima primeri nego zabegavme so temava  nema veze a i imam rabota ne mozam da lafam nego opisi ligus sto e pravilen zbor :)

i kako se spravuvas so niv ili jas eve kako bi se spravil ako dosaga na nekoja drugarka moja :)

a na nejze i odgovara toa ligavenje misli posebno e ili da ne se mesam u rabotava?:)

Изменето од plamenko - 30.Декември.2006 во 12:00
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 13:58
postar nekoj so siiilni racinja  da me cuva EmbarrassedLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 14:01
od sto od banditi pa i herkulec da e ako sakas da bides lepak za niv nikoj ne te spasuva:)
LOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 14:08
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

od sto od banditi pa i herkulec da e ako sakas da bides lepak za niv nikoj ne te spasuva:)
LOL

lelelleeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL  moreee moze da bide takav nekoj dobra paznjaWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 14:18
paznja :) abe sega toa e toa herkulec go nema :)
a od sto treba da te pazi covek?:)

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 15:14
Јас од себе си ќе почнам да се пазаммм  LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 07:31
e taka vi se moze:)
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 09:57

И покрај тоа што забегавме од темата ќе дада свое мислење.

Кога ќе погледнам девојка прво и го гледам физичкиот изглед. Висина, очите, став итн. Од кога ќе се запознам, кога ќе почнам да правам муабет и ја гледам внатрешноста. Е сеа кој колку дава и прима, кој што сака тоа е друга приказна. Има секакви девојки и машки. Некои знаат што сакаат некои не, некои се лигави некои не. Тоа зависи од повеќе фактори, воспитување, интелигенција, возраст или зрелост, набиени комплекси итн. Бог да чува не има секакви така  секој треба да си бира таква/таков  како што му одговара. Нели секој си има поставено некакви норми, кога ќе сретнам некоја што барем приближно ќе ги исполнува ( никој не е идеален ) ќе биде вистинската, но се поставува друго прашање: Дали јас ќе ги исполнувам нејзините норми и покрај тоа што барам слична на мене.
Кон врв
najdobra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај najdobra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 20:29
mozi da e postar od mene ama za nekolku godini da nema golema razlika inace postarite se pouskusni od pomlatite sto sega pocnuvat ama sekoja vozras si imat svoja ubavina Embarrassed Embarrassed 
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 20:56
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

postar nekoj so siiilni racinja  da me cuva EmbarrassedLOLLOLLOL
abe ne samo da te/me cuva nego i dobro da me zdrma
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 12:58
Odam so postar partner i mnogu sum zadovolna od nego....Kvalitet prva klasa LOL Big%20smile
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 15:14
Mladi, vatreni decki LOL
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.