|
Pomlad ili postar partner |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne logicno , ja zanes negovata vnatresbnost mislam zanes deka imate dopirni vrski potocno vzaemno , potoa negovoto telo go skeniras? a vaznata rabota postepeno doaga ?eh aj da ne lafam ama ne si u pravo ve sporeduvam odma so licica ili nesto kuna ebago kako predmeti ne gledate sto sakate da bidat vasi .zimate sve sto ce vi se dade \ a ne davate ni priblizno pola i mislite zadovolen e ] lafam mnogu pozdrav:)
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se razbirame ocigledno, no nema vrska..
Tebe na prv pogked ke te privlece devojkata taka, znaci kako pojava kako se, potoa so tekot postepeno spontano si ja otvarate dushata...i znaesh dali ste spoeni eden za drug ili ne... Aj sega jas so nekoj kako sto vikash ti PREDMET gledam, nikakov sto ne me privlekuva da bidam, daj nema logika tvoeto, ili ne se svakame jas i ti.. Pa dobro plamenko na sto prvo gledash kaj devojkata aj kazi , stvarno ne te svakam I drugo BEZ DA DADESH , nema STO DA ZEMESH, ova pak e VZAEMNO.Ljubovta seksot ne podrazbira sebichnost, togash sme PREDMETI na osobata koja ne imala Изменето од maja - 30.Декември.2006 во 11:17 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo pa ne znam dusata:) preku ocite raka sto dava ne se susi kako prvo nikad. vzaemno pa ima i luge sto davale od srce pa ne im se vraca neli ima primeri nego zabegavme so temava nema veze a i imam rabota ne mozam da lafam nego opisi ligus sto e pravilen zbor :) i kako se spravuvas so niv ili jas eve kako bi se spravil ako dosaga na nekoja drugarka moja :) a na nejze i odgovara toa ligavenje misli posebno e ili da ne se mesam u rabotava?:) Изменето од plamenko - 30.Декември.2006 во 12:00 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postar nekoj so siiilni racinja da me cuva
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od sto od banditi pa i herkulec da e ako sakas da bides lepak za niv nikoj ne te spasuva:)
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelellee moreee moze da bide takav nekoj dobra paznja
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paznja :) abe sega toa e toa herkulec go nema :)
a od sto treba da te pazi covek?:)
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас од себе си ќе почнам да се пазаммм
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e taka vi se moze:)
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И покрај тоа што забегавме од темата ќе дада свое мислење. Кога ќе погледнам девојка прво и го гледам физичкиот изглед. Висина, очите, став итн. Од кога ќе се запознам, кога ќе почнам да правам муабет и ја гледам внатрешноста. Е сеа кој колку дава и прима, кој што сака тоа е друга приказна. Има секакви девојки и машки. Некои знаат што сакаат некои не, некои се лигави некои не. Тоа зависи од повеќе фактори, воспитување, интелигенција, возраст или зрелост, набиени комплекси итн. Бог да чува не има секакви така секој треба да си бира таква/таков како што му одговара. Нели секој си има поставено некакви норми, кога ќе сретнам некоја што барем приближно ќе ги исполнува ( никој не е идеален ) ќе биде вистинската, но се поставува друго прашање: Дали јас ќе ги исполнувам нејзините норми и покрај тоа што барам слична на мене.
|
|
najdobra
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozi da e postar od mene ama za nekolku godini da nema golema razlika
inace postarite se pouskusni od pomlatite sto sega pocnuvat ama sekoja
vozras si imat svoja ubavina
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odam so postar partner i mnogu sum zadovolna od nego....Kvalitet prva klasa
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mladi, vatreni decki
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |