|
МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...? |
Внеси реплика | страница <12345 79> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма стоиме и ние ама позади Албанија,полека ке ја Македонизираме или обратно некаде до 2020 кога ЕУ ке се распадне
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gi iskrivuvajte rabotite, Makedonija do sega bila vo zaednica samo vo Jugoslavija a vo site drugi slicai bila okupirana, a posebo od Turcija.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што знам ја да не биде едно зборуваме друго правиме,ја како знам друже стари само што не беше влегол у НАТО уште тогаш па нели беше Југославија со една нога во НАТО
|
|
bugar
Сениор Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jugoslavija imase postojana misija vo NATO. A toa nesto go imaat samo polnopravni clenki.
Ama, SFRJ bese osma svetska vojna sila.
A kade e sega Makedonija?
kuceto alot ne ni go jade!
|
|
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vie samo sonuvajte za nato jas doagjam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZONA NA SAMRAKOT, brrrrr |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум малку сомнителна за тоа
|
|
|
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze edno glupo prasanje?
A sto ke pravime nie vo NATO?
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
bugar
Сениор Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj underscore!
Kako sto ke pravime?
Pa tie ke ni dadat pari koga veke ne mozeme sami da se naranime!
Pa setne, EU ke ni dade uste pari!
Koj ko nas taka NATOizirani i bogati!
EU ke ne zeme za da go zgolemi pazarot a nie ne mozeme da im konk*rirame.
EU nema da ne zeme za da ni dava ami da ni zema. Ama vas toa politicarite makedonski ne vi go kazuvaat, ha?
NATO ke ne zeme kako topovsko meso vo vojnite koi planira vo slednite 20-30 godini da gi vodi protiv islamot, zaedno so Rusija , Kina i Indija.
I zatoa, gladna kokoska proso sonuva!
|
|
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа најубаво да си бидеме ние надвор од НАТО и ЕУ како до сега што си бевме,да си ги повлецеме стотината војници низ светот и да си седиме умни,може џемс бонд и кај нас ке дојде еве гледам у црна гора више ровари
|
|
bugar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka...
Ama, makedonskite politicari go postavija vleguvanjeto vo EU i NATO na piedestalot na najgolemite uspesi na Makedonija.
Toa im dava legitimitet da ja rasprodavaat zemjata na siptarite, ekonomijata na grcite, a EU e paravan zad koj se krijat, pred sopstveniot narod. Taka da nivnite akcii gi pravdaat pred naivniot makedonski narod kako bozem EU toa go barala od niv!?
Ako e taka, zosto EU ne go bara od Grcija i Bugarija pravoto na makedoncite, turcite?
Toa na sekoj eden treba da mu bide jasno.
Изменето од bugar - 22.Декември.2006 во 01:24 |
|
Јас сум си бугараш.
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мафта
|
|
bugar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve i drug bugar ko mene.
Ajde gospodine m-g objasni im na ovi ovde deka odsega ke bideme privilegirani, bidejki nema da plakame za bugarski vizi!
Demek, drugite od cel svet koj saka da odi tatarstan..ke plaka 60 evra viza, ama nie, sme privilegirani bidejki tie mnogu ne sakaat i zatoa sto sme si braka...neli tataroglu?
|
|
Јас сум си бугараш.
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NATO - DA
EU - DA |
|
Внеси реплика | страница <12345 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |