|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 70> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе кака разлика у години, разилка да али у карактерот! Јас секогаш имам поголем дечко и екстра ми е
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму така..
Мирен со темперамент иде.. секогаш тенџерче со капаче..Надополнување прекрасно... Сродноста е многу битна за капачето..ке ме сватите што сакав да кажам, ај да не се расплинувам од сабајле.. |
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас те сватив
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene edno vreme mi se svigase eden so e edna godina pomal od mene i toa tolku ozbilno go svatija nekoi kako bozem ke se vencam so nego .I najveke od se mi e vazen karakterot
|
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razlika vo godini pa nad 20 godini ne se primetuva taka da ja nema ima razliki u svacanje i iskustvo:)toa e toa vzaemno zavisno:)
praksa:)
a i se razbira kolku si istrazuvac :)
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас во душата сум малку педофилче сакам помали чупина... ич некам постари и не сум ни бил со поголема.... |
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам замене сега... 16-17 максимум 18
|
||
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па не би требало годините да се пречка,има многу двојки кои го покажале тоа,али па може да се случи и токму како резултат на годините да се разидат во мислења,или на едниот веќе да му бидат изживеани некои работи,што другиот тек треба да ги доживее и сл,па ради тоа да не им биде така сјајна врската
али еве мислам дека максимум 5-6год разлика не би пречела,а сепак тоа зависи и од самата индивидуа
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
браво...
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па вака кога ќе ни речат имам дечко од 8 одд,а јас сум 5 одд ние е малку смешно,а кога ке пораснеме ако речеме имам дечко 24 год на пример,а јас сум 21 не е смесно,туку дури и нормално
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GODINITE NE SE VAZNI VAZNA E SAMO DOBRATA VRSKA I ZADOVOLSTVOTO
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Читајки ги коментарите доагам до заклучок дека „ние„ малку повозрасните во година жени, некако не им даваме прилика на помалите од нас во години мажи зашто идеме се умисла: ма не се дораснати, неиживеани, а и споро созреваат...
Нема врска секој со својот интелект и учење од животот... Нема преседан на тоа.. Лично сум видела многу различни уки и карактери..Понекогаш ме воодушевувало само размислувањето на помали возрасти, него на инерција тромава тоа па тоа кај повозрасни.. Едноставно ако се седне и анализира тука може само да биде надополнето и раскажано нечие животно искуство и поглед на нештата кои поминале, што не ги прави нималку повозрасни од било која индивидуа која е помала во години... Така да тука треба и говори срцето и душата споено со разумот на расчинување на нештата, а не возраста.. може да биде и многу помал, а да размислува и расудува во работите и подобро од возрасна у години особа.. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |