|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 121122123124125 525> |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When youre down and troubled
And you need a helping hand And nothing, whoa nothing is going right. Close your eyes and think of me And soon I will be there To brighten up even your darkest nights. |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE BESE KO NA ZEZANJE
ZATVOREN SEMAFOR I BAKNEZ
I ZNAEV DEKA NA SRCE
SO TIVOK CEKOR KE MI STAPNES...
ZAR TREBASE DA POMINE
POLA OD ZIVOT DA TE SRETNAM.... |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko mi tira da je probam
da je vako zavolim ....... |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak You were my eyes when I couldn't see You saw the best there was in me Lifted me up when I couldn't reach You gave me faith 'cause you believed I'm everything I am Because you loved me |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mlad je kazu bio i kad je umro, sred birtije, od srcane kapi.
Klonula mu samo glava, k'o da drema, k'o da spava i jos pamte sta je zadnje rek'o... Dzaba bilo konja vranih, po livadi razigranih, dzaba bilo sata i salasa... Dzaba bilo njiva plodnih, vinograda blagorodnih, dzaba bilo karuca, cilasa... Kada nisam s onom koju volem, kad ja nisam s onom koju volem. |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakljucaj vrata i sjedi kad si tu
ne idi nocas jer nisam bas pri snu malo je mjesta ipak ostani,rodjeni ni Bog ni vino ne mogu bas sve uvjek ce biti onako kako je nekom ce suze nekom biseri, vjeruj mi, rodjeni |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malo mi je jedan
jedan zivot s tobom srce se ne stidi kleci tu pred tobom **** jos samo jedan dan pa onda neka umrem nek utonem u san |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биди ми вечна светлост
на твојте сенки немо што ме следат и не мисли дека ништо добро кога сето добро носи мака |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ko fina prasina u oku
Sitan kamen na dnu cipele Ko fitilj zarobljen u vosku Mislim na tebe Da mogu smrvio bih kamen I svu bi tugu oci same isprale A niti vezane za plamen Moraju da sagore |
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'd do anything
Just to hold you in my arms To try to make you laugh Cuz somehow I can't put you in the past I'd do anything Just to fall asleep with you Will you remember me? Cuz I know I won't forget you. |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
if I could turn back time
i'll go wherever you will go
if I could make you mine
i'll go wherever you will go |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pada noc puna strepnje
Nema te tu kraj mene A tre*am te kao pjesnik svoju bol Na srcu studene zime Na usnama tvoje ime I samo cekam dan Da dodes mi A kad mi dodes ti I osmijeh vratis mi Sva patnja i bol Zivota mog ce proc U nocima bez sna Ja tebe dozivam |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What in this world
Keeps us from tearing apart No matter where I go I hear The beating of our one heart I think about you When the night is cold and dark No one can move me The way that you do Nothing erases the feeling between me and you I drove all night to get to you Is that alright I drove all night |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 121122123124125 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |