|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 120121122123124 525> |
Автор | |
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si tajna otrovna...od site sto ja krijam...
koga krv mi zovira...
i ne dava da spijam........
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И не ти е лесно знам
мислиш светот се распаднал а, секое лошо за добро е, што и да е ке помине Болката не значи да се предадеш затоа на плачи ме имаш мене и гушни ме што и да е ке помине |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti znaes da bides i zlobnica prava
a nekogas si angel nebesen ****** zena za sto godini |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja gledao sam sunce na istoku
kako se budi i gledao sam oblake i jutro u tisucu boja sklapao, oci od bola i skrivao suze jer ona je ostala tamo daleko u noci zbog jedne divne crne zene zbog njene divne crne kose zbog jednog pogleda tuznog u noci zbog obecanja da ce mi doci tuzan i sam cekam je ja ... |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тогаш некоја будала
ке го спомне ко на шала Твојто име а јас без глас ќе те проколнам што не знам да те преболам |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i gori more
od lipote tvoje i puca stina jer te nima ... |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оддамна веќе не знам и не умеам
без тебе да легнам а да не помислам каде си...ме мислиш ли ти? Оддамна нема утро да ме осамне без да праша зашто веќе не си крај мене каде си? ме мислиш ли ти?? |
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao na strazi,
cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludnih !!!! Pravih se reci, uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam ! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da znas da znas kako pogled me tvoj jos boli
da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bih kraj mene. da znas kolku suza sam isplakala da znas i da nisam se pokajala da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijak bio bih yu, u mome sjecanju. |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kad vino popijem, razum izgubim
sve zaboravljam i nista ne vidim i tebe dodirnem, drugo ime dozivam aaa pijan ti dusu otvaram |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI SRCETO MI GO VOSKRESNIVAS
SEGA LJUBOVTA E MOJA ILUZIJA SO TEBE IMAM SE I VOLSEBNO MI E DA LJUBAM I DA POSTOJAM....
|
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Got a black magic woman
I got a black magic woman Yes, I got a black magic woman Got me so blind I can't see But she's a black magic woman And she's tryin' to make a devil out of me Don't turn your back on me baby Don't turn your back on me baby Yes, don't turn your back on me baby You're messin' around with your tricks Don't turn your back on me baby 'Cause you might just break up my magic stick |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
МОЈАТА ОМИЛЕНА ПЕСНАААААААААААААААААА Браво батцки |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sta imam ja od tog
kad mi nije dao Bog da te sretnem ranije da ti kazem sta mi je |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 120121122123124 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |