IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Redizajn na foto.idividi.com.mk
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Redizajn na foto.idividi.com.mk

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака Обратен редослед
VladimirCHE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VladimirCHE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 14:20
Pozdrav do vas... supper so vi teknalo da go izmenite sajtot na idividi sekako boite se klucen faktor za postata na sajtot posle tekstot i informaciite pa vaka smetam deka treba da ima poveke svetli bo - topli  crvena , plava - svetla no treba da ima trodimenzionalnost , da bidat izvedeni formite koi ke gi pokriete so boja da bidat trodimenzionalni posto denes i po drugite web - trend sajtovi toa e dosta interesno i zastapeno nesto da izgleda kako pozadinite na www.taged.com - taa nudi dobri pozadini zemete kako primer pozdrav do vas - bi sakal i licno da vmetnam nesto dokolku bidam pokanet od vasa strana uste ednas pozdrav se citame ...... adio
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 18:35
naslovnata na idividi stopati se redizajnira,a Redizajn na foto.idividi.com.mk...samo shto ne pochnal..c c c c c
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2007 во 13:58
а оваа линија од сајтот foto.idividi.com.mk да ја ставевте некаде најгоре?
долу ретко кој ја гледа!

Природа  • Архитектура  • Објекти  • Луѓе  • Спорт  • Технологија  • Транспорт  • Абстракт  • Фотошоп Арт

Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
bokic Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Регистриран: 06.Април.2005
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bokic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 16:48
Proveri go imeto na fajlot. Mozebi sodrzi karakteri koi znaat da napravat problem (tocka, zapirka, navodnici...)
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Persits.Upload.1 error '800a0005'

Access is denied.

/vnesi_fajl.asp, line 8

ова ми се појавува кога пробувам да ставам фотографија на "foto.idividi.com.mk"

Зошто?!

Кон врв
bokic Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Регистриран: 06.Април.2005
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bokic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 16:47
Pocituvani,

Dolgo vreme najavuvaniot redizajn na foto.idividi.com.mk se planira da se zavrsi do krajot na godinava.

Do togas se dobredojdeni vasite sugestii, komentari i zabeleski na forumov ili na foto@idividi.com.mk

Vi blagodaram mnogu na razbiranjeto.

Pozdrav,
Bokic

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2007 во 23:01

Persits.Upload.1 error '800a0005'

Access is denied.

/vnesi_fajl.asp, line 8

ова ми се појавува кога пробувам да ставам фотографија на "foto.idividi.com.mk"

Зошто?!

Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2007 во 17:01
Хрватите http://www.hrphotocontest.com/ повторно прават апдејт на фотосајтот

Кон врв
spaski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spaski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 06:14
Nema vekje komentari! Shto se sluchuva so site predlozi shto se dadeni? Dali neshto se menuva ili kje se smeni? Znam samo sigurno deka ima tolku mnogu fotografii i deka treba mnogu vreme za da se prati shto e novo,dobro i.t.n.
Pozdrav
http://www.macedonian-kingdom.piczo.com

Кон врв
coolio Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2007
Поени: 129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај coolio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2007 во 17:54
i uste eden predlog imam, posto ima kategorija crkvi, a nema dzamii , zs da ne bide nesto onaka pokonkrento i nekoj soodveten zbor sto ke gi spoi site verski objekti,sepak toa e moe mislenje.. i se slozuvam so tebe Bob Rock za toa photoshop art, bi trebalo da bide Digital Art
ili Digital photography , pozdrav

Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 11:01
Dzabe pishuvanjevo,ama aj....Kategorija fotoshop art e glupost.Fotoshop e program...moze da bide digital art ili sl. Kategorijata da se stavi vo poseben prozor(kako shto e za tematski fotografii).Mislam deka informaciite koj se naogjaat po sredinata na stranata se nepotrebni (edna vest na 3 meseci),dobar e ovoj prostor vo forumov za informacii od oblasta na fotografijata .Na toa mesto moze da se stavi kategorijata  za digital art i da ne se meshaat vo boduvanjata..da si ima top digital i top normalni fotografii...Ova e mojot predlog..pozdrav
_______
_______
Zdenko
Кон врв
coolio Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2007
Поени: 129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај coolio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2007 во 15:37
jas mislam deka uste nekolku raboti treba da se izmenat vo sajtot a pozadinite i ne se tolku golem problem :)
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2007 во 17:20
Со цел подобрување на фотоидивиди мислам дека е потребна опција со која на авторот на фотографијата, која е веќе upload-ирана, му се дава можност истата доколку има потреба ја корегира и ја upload-ира повторно на местото на старата. Накратко кажано, можност за корекција.
На пример еве за http://foto.idividi.com.mk/myphotos1.asp?ID=21979. Ја upload-ирав без да забележам дека е малку накривена на десно. Членовите ја забележаа грешката и ми укажаа. Е сега во насока на усовршување на фотографијата, наместо да ја бришам па upload-ирам повторно може и да ја корегирам и да ја заменам со постоечката.
Нешто слично има на форумов. Можност за корекција на коментарот, со тоа што се појавува забелешка дека авторот направил промена во толку и толку час и тој и тој ден.

Истото може да се примени и за коментарите на фотоидивиди. Можност за корекција на коментарите. Често се случува да се направат печатни грешки при куцање. Зошто да нема можност да се корегира коментарот?

Изменето од janevskir - 12.Февруари.2007 во 17:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 15:33
Pozdrav za promenite Clap ...Sega ushte da se reshi problemot so privjuto i prevzemanjata  i  foto idividi ke zalichi na svetski sajt za fotografija. Samo napred
_______
_______
Zdenko
Кон врв
vladan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 16.Октомври.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vladan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 01:10
asa

Изменето од vladan - 19.Октомври.2006 во 18:40
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.