|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нормално дека нема логика да се тетовираш од мода тетоважите се трајни а модата се мења сезонски е едино ако си со тоооолкава страст за тетовирање па се тетовираш секоја сезона (и така ко демек ќе бидеш модерен) али па кога ке пројде идеш и на вадење....Не , не нема логика ваквиот став но сепак не сме сите исти и неможеме да имамае ис став! Секако тетовирани би ме поддржале а другиве само ке окривуваат и ке мрчат
па и затоа тука има 2 стани значи тетовирани и НЕтетовирани па сеа твое е само дасе најдеш и да одлучиш у кои спаѓаш!!
Изменето од SeXY - 22.Декември.2006 во 00:49 |
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e za ovoj sakam da citiram ednoga decka koj otkako mi gu istetovira cimerku, kd zavrsi sve ss tetoviranje, kaza vu: slusaj sk.... ovoj ti ostanue za cel zivot..... muzi mozes da gi menjas, ali tattoo vise nikad... toj ti e za cel zivot znaemo se koi smo |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i znamo koj toa go rekol
a inace mozes be da menjas muzi i tatto da ja prepravuvas ventualno ali razlika e so moze taa da ti ostane verna za razlika od muzot
ma taa e za cel zivot se drugo nekako kako da ne e vecno...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam staveno a bi sakala
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си ставиш и ако пишуваш на темава редно е да го кажеш твојот став...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace tetovazata ne ja sledi modata, nikogas ne ja sledela, tetovazata e trajna a modata na sezoni, ako ja sledis; sekoja sezona treba nova tetovaza da si stajs ili da smenis del od postoeckite
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да баш така таа те следи цел зивот како и споменот што го означува
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не само спомен што означува нешто туку и спомен на човекот кој ја направил тетоважата
Изменето од Boogie - 24.Декември.2006 во 23:42 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да имаш право еден ден и после тооолку години кога ќе ме праша некој кој ти ја правеше тетоважата пак ќе те споманам,као и да е се памтиме ја убаво викам нема бегање Изменето од SeXY - 25.Декември.2006 во 11:04 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заборава нема
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро ти потсеќаш и на бушење,пирсинг де
и тоа може дооолго да трае ако се има желба за украсчиња...
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ама се што не е трајно се заборава а пирсовите се вадат понекогаш тетоважата и да ја извадиш ке памтиш дека била таму
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немој ја сеа една кумановска пословица да ти кажу
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahah
na tebe togas site se secavaat so bolka....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |