|
Нешто ѕа охридскиот ноќен живот |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Декември.2006 во 23:34 |
.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka kazat origanive nesto , vo leto e super zabavata dobro e osmislena vo zima poslabo sum odel i ne znam , imam zabeleska onaa sekogas sto ja kazuvam , uslugata e katastrofa , cenite se previsoki
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie sme si naviknati na cenite, a na zima ako ne rezerviras masa vo kaficive mesto ne se naoga, a po discotekive ne znam
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vo leto poveketo sme na pristanisteno ili po klupine i masa poolesno mozes da najs
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ноќниот живот им е супер и преку зима.. Во еден кафич заглавив машала да поседев уште малку како беа сите расположени ке почнев и да кршам
Не е воопшто скапо..Скопје е каде каде поскап.. само големо макијато им е 40.00 за разлика тука што е 70-80... така да што вино се протури па па па |
|
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakon.IOHRID....najubavite noki sum gi proziveala tamu!na KIM...ehhhh...koa ke mi tekne...
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ко ќе видиш Охрид и не е баш за жалење...Имат еден куп дискотекишта, кафичишта и некои други -шта...За поголемиот дел од нашето население имат соодветна забава-евтини пијачки, турбофолк, селско друштво...топ тан
Е сега оние кои не се пронајдоа во горенаведената класификација...да не се секирет и за нив имат по нешо
Баланс, Карпе Дием, Аквариус-овие се супер кафичи, со ооодлична музика и ептен топ атмосфера
Нешо шо ни е најголема дупка е културниот живот...а ако се земит впредвит дека дел од ноќните излегувања би можеле да се пренасочат во културни установи, ќе заклучиме дека ноќниот живот е дел од културниот живот.Иаме едно факин опрано кино, уствари веќе не знам ни шо е, театар-шпанско село, опера-аххх шо е то, балет-...шо е па ова сеа?!
...абе сфе а сфе к*р е работава...
|
|
Точачиња.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E, Ohrid, Ohrid........najubavite letni spomeni......
pijancenja na kaneo
lumpuvanje do sabajle vo site diskoteki
sedenje pred kino, na kim, na pristaniste
cekanje burek od palma
toso otvara vo 9, a jas uste vo 8:30 pred toso
......mi fali Ohrid i sakav raspustov da sum tamu........
|
|
kuliraj
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa taka e ohrid na leto e najubavo
nema so a i za nova godina bese najubav/ |
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA za nova Godina imavme 15.000 turisti samo od Srbija plus grci i tatari.... beshe mnogu ubo nakiten i imashe odlichna zabava sekade i ogromni ognometi imashe ....
|
|
Borce REAL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskerno da ti kazam za N.G. ne izlegov da go vidam ognometot ama bil super.imase mislam od na galicica ognomet ama ne se poznaval najdobro
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imase itoa golem
|
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kuliraj
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ovaa nova godina beshe super ukrasen i super zabava i prepoln turisti od srbija, bugarija, albanija no i englezi i shvabi...
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |