IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 70>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 10:03
LOLLOLLOLLOL абе кака разлика у години, разилка да али у карактерот! Јас секогаш имам поголем дечко и екстра ми еEmbarrassedTongue
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 10:14
Токму така..
Мирен со темперамент иде.. секогаш тенџерче со капаче..Надополнување прекрасно... Сродноста е многу битна за капачето..ке ме сватите што сакав да кажам, ај да не се расплинувам од сабајле..LOLLOLLOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 11:09
јас те свативLOLLOLWinkWink
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 17:12
mene edno vreme mi se svigase eden so e edna godina pomal od mene i toa tolku ozbilno go svatija nekoi kako bozem ke se vencam so nego LOLLOLLOL.I  najveke od se mi e vazen karakterot
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 18:27
razlika vo godini pa nad 20 godini ne se primetuva taka da ja nema ima razliki u svacanje i iskustvo:)toa e toa vzaemno zavisno:)
praksa:)
a i se razbira kolku si istrazuvac :)

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 03:44

јас во душата сум малку педофилче сакам помали чупина...LOL LOL LOL ич некам постари и не сум ни бил со поголема....LOL 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 03:45
мислам замене сега...Wink 16-17 максимум 18 LOL LOL LOL
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 03:54
па не би требало  годините да се пречка,има многу двојки кои го покажале тоа,али па може да се случи и токму како резултат на годините да се разидат во мислења,или на едниот веќе да му бидат изживеани некои работи,што другиот тек треба да ги доживее и сл,па ради тоа да не им биде така сјајна врската
али еве мислам дека максимум 5-6год разлика не би пречела,а сепак тоа зависи и од самата индивидуа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 03:56
Clap браво...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 19:08
Originally posted by Snegulka Snegulka напиша:

па не би требало  годините да се пречка,има многу двојки кои го покажале тоа,али па може да се случи и токму како резултат на годините да се разидат во мислења,или на едниот веќе да му бидат изживеани некои работи,што другиот тек треба да ги доживее и сл,па ради тоа да не им биде така сјајна врската
али еве мислам дека максимум 5-6год разлика не би пречела,а сепак тоа зависи и од самата индивидуа

Така е Clap
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 20:42
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Originally posted by Snegulka Snegulka напиша:

па не би требало  годините да се
пречка,има многу двојки кои го покажале тоа,али па може да се случи и
токму како резултат на годините да се разидат во мислења,или на едниот
веќе да му бидат изживеани некои работи,што другиот тек треба да ги
доживее и сл,па ради тоа да не им биде така сјајна врската

Така е Clap
Bash kako sto kaza kaj mnogumina dvojki se pojavuva nedostig na rabotite kaj edniot dodeka kaj drugiot se veke iziveani.Nikogash ne sum sakala pomlad partner, ama bash nikogash moze i seto ova bilo presudno.Sto bi pravela jas sega na moi 26 godini so nekoj od 21.Ne se raboti samo za ljubov, zosto vo ljubovta ke isplivaat site nedostatoci od vakvata vrska.Postar partner kakov i sto go imam, presrekna sum, prezadovolna, celosno ispolneta, so osoba so koja mozam da razgovaram za se, so koja isti raboti ne svrzuvaat isti pogledi imame kon naseto utre.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 23:45
Па вака кога ќе ни речат имам дечко од 8 одд,а јас сум 5 одд ние е малку смешно,а кога ке пораснеме ако речеме имам дечко 24 год на пример,а јас сум 21 не е смесно,туку дури и нормално
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 23:55
GODINITE NE SE VAZNI VAZNA E SAMO DOBRATA VRSKA I ZADOVOLSTVOTOWink
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 12:01
Читајки ги коментарите доагам до заклучок дека „ние„ малку повозрасните во година жени, некако не им даваме прилика на помалите од нас во години мажи зашто идеме се умисла: ма не се дораснати, неиживеани, а и споро созреваат...
Нема врска секој со својот интелект и учење од животот...
Нема преседан на тоа..
Лично сум видела многу различни уки и карактери..Понекогаш ме воодушевувало само размислувањето на помали возрасти,  него на инерција тромава тоа па тоа кај повозрасни..
Едноставно ако се седне и анализира тука може само да биде надополнето и раскажано нечие животно искуство и поглед на нештата кои поминале, што не ги прави нималку повозрасни од било која индивидуа која е помала во години...

Така да тука треба и говори срцето и душата споено со разумот на расчинување на нештата, а не возраста..

може да биде и многу помал, а да размислува и расудува во работите и подобро од возрасна у години особа..

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,145 секунди.