![]() |
|
Автомобил - Карактер |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne veruvash ili shto?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
I jas sum go videl ferarito, ama ne zabelezav deka e na plin???? Baska od tehnicki aspekt gledano - mnogu tesko deka nekoj od nasive plinadzii ke moze da ugradi plin na V12 so takvo napojuvanje i elektronika??????? Mene ne mi se veruva ! Da ne ima staveno i kuka ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
аха мора да е тоа шо сум го видел и јас ...мислам со куката ..... јоке јоке како и погоре
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
мене голфот што го возам ми тотално погоден според карактерот. а башка и многу си го сакам !!!!!
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Kako i mene C4 nema sto izbor na kola i spoj na moj karakter e aj sega
![]() ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
хм...:) сличности...
и јас се препознавам во голф ...веке разгледувам некои 4 ки...
|
|
![]() |
|
Mojot e 1, ali ne mislam ni pod razno da go prodavam !!!!
A inaku sobiram pari (a se gi istrosuvam nekako????) za novata 5 GTI, samo takov nikako dizel !!! |
|
|
![]() |
|
ууууу браво !!! каму да можеш да си го дозволиш тој е доста доста скап...мора да си седнал во него на последниот саем а ?кажи ДА и сме седеле на исто возачко место
![]() |
|
![]() |
|
Е друже јас имав срека да го возам(5 ГТИ), другарче од Швицарска дојде на гости со таков Голф !
Штета што кратко траеше...... |
|
|
![]() |
|
alal da ti e !!! :)))
komentar?:))
|
|
![]() |
|
Па претпоставуваш....
NO COMMENT !!!! некој работи само се доживуваат, не се опишуваат ! |
|
|
![]() |
|
bas taka!!:)
bas taka!!
|
|
![]() |
|
Ама и моето голфце не е за фрлање !!!!
Башка и кука има !!!!! ![]() ![]() ![]() А најубаво од се , ЖОЛТО Е ! |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |