![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 915> |
Автор | ||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pita inspekcija radnika u crnogorskoj fabrici:
Koliko ljudi ovde radi? Sa sefom - deset. A bez sefa? A, bogumi, bez sefa - nikoPita inspekcija radnika u crnogorskoj fabrici: Koliko ljudi ovde radi? Sa sefom - deset. A bez sefa? A, bogumi, bez sefa - niko |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
![]() ![]() ![]() Crnogorcive se zakon....
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
tuka vrne sneze... vremenska prognoza: VREMETO E ILI ZA SPANJE ILI ZA E**NJE.... !!! na nekogo mu se dremucka.... mene ich ne mi se spie... hahaaa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
Dobio Crnogorac prvu penziju. Gleda je on i kaze:
E, oca im! Za isti rad dobio sam dvostruko manje para! |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
|
Kaze Crnogorac svom kolegi:
Danas sam radio! A ovaj ce: Nemoj zezati! A dje ti je antena? |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Mene mi se pravi nesto..ama ne VI KAZUVAM STO? |
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
сеа само дремуцкање чекам да се стемни па да ги запалм сијаличките по романтично е ![]() |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Spavao Crnogorac sa zenom, stavio kondom i gas-masku.
zena se zacudi, pa ga pita: Dobro sto si stavio kondom, a sto stavi gas-masku? Crnogorac odgovori: E, zeno, ne znas ti kako smrdi kad se guma zapali! |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
||
|
Bosicka..i jas pravam toa,doma...vednas sijalicki..mi se menuva ambientot
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
NA LOTO IMAM 4 POGODOCI....100 DEN.....
![]() |
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
I jas sum mnoooogu ljubopiten??????
|
||
![]() Come on and be my little good luck charm - |
||
![]() |
||
|
100 den...taman za moeti toplo cokolado,trucker
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ај на кафе ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 177178179180181 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |