![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 915> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slabo denes...mislam SEGA....MARKO...nema koncentricni krugovi okolu Centarot
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val ... treba rezonanca da se napravi....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Otisla baba u Zagreb na lecenje. Ulazi u ordinaciju i krene vec sa vrata da
se zali: . Oh, doktore, glava me boli, pritisak mi je visok, krsta me bole, ne znam vise sta da radim?! Doktor joj prilazi i odgovara: . Bako, vama treba njega. A baba se nasmesi: . Njega? Njega sinko baka nije ni videla otkako je deda umro! |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() Aci
Dobra e babata
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
kolku bila vazna negata... heheee
|
|
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Zasto Bosanac ima braon ochi?
Zato sto mu je doslo iz dupeta u glavu. Zasto crnogorci ne lizu srpkinjama picu? Zato sto nemaju jos ozvanicen jezik. |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Bravosssss
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
SITE OPIENI OD KAFETO!!!!! |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Od AMSTELOT,trucker
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vekje me fakja dremka...od kaloriite
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
јас дремуцкам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bosa,blaze tebe..a jas na stol do 16,treba da dremuc
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 176177178179180 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |