|
Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 55> |
Автор | |
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lepoto od koj forum se tie?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sea ja ke si kazuvam moite memoari poleka samo...
E taa Biba dobrata riba mnogu fina kulturna devojka , me ostavi potoa si fati decko za seriozno ...bibo se sekavam na tebe so bujna strast ...isto kako i Ana i ANeta ...cicki si se cicki da ne se lazeme ... doduse Aneta nemashe tolku golemi cicki no beshe edna fina , dobra, nasmeana...odlicna devojka se najubavo na nea i na nejziniot maz vo nivniot brak im pozeluvam no kaj zastanavme ahhh da kaj biba dobra riba to be continued |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....a,jas najdov da se falam so edna,...i toa za vlakno,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh da potoa uleta Vesna vo mojot zivot...ehh Vesna , mazetana crnokosa Vesna... mazot i beshe na sluzbane pat ili taka nekako beshe nemavme mnogu vreme ...samo na brzina pola saat vreme vo nejziniot podrum... beshe strastno ...brzo izvedena akcija no potoa ne se slushnavme poveke ...ahh dogovor si e dogovor...Vesna ako em slushash pozdravi do tebe i da izvini za teglata ajvar sto ti ja skrshiv vo viorot na strasta
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj ako i tipovite ti se kako memoarite
da neuplakam? so velis? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ushte cekam odgovor od koj forum se momite
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh sea od koj sto e bitno vazno gi imalo desetici kolku za cela azbuka edvaj nekoja bukva da sum utnal
Nego do kaj zastanav ? |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
G Kako Gordana , no nema da Ve lazam Gordana nemalo vo mojot zivot
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuuuu D... Dani kakva tipka ...mnogu slobodna , smela dobra u krevet...si znaeshse sto si saka si dojde si zema toa i si otide. I den deneska mi fali mojot daljinski upravuvach...i den deneska se prashuvam zasto tokmu nego mi go zema hehhh Dani baby smeni gi bateriite od vreme na vreme pozdrav do tebe
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa dosta vi beshe ...ne mozam poveke da pishuvam i mene mi se spie Mozebi drug pat ke produzam so muabetov hehehe
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ja cekam storijava na Nindza so gooolemo zadovolstvo da ja procitam do kraj...Mi se dopadnaaa osobeno Aneta mazenata i Dani so dalechinskiot upravuvach...:))
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more nindza , bravos , cestitki za kleckanjeto , prodolzi taka da pisuvas da fatime uste malku seir
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he he he znachi me biva za pishuvanje
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh pa ti dokazan pisac si , ajde sega teraj dalje |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |