![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 915> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Marko...i nekoj DEDO MRAZ...AMA ZGODEN....DE
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
malku te zezam ako? samo kolku da se nasmeesh |
||
![]() |
||
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
|
marko aj te molam prati i ne eden nego dva ali zgodni zal mi e da ja citam kuka 2 nedeli za zgoden dedo mraz. |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
znakche ....
so ovie tvoi komentari... ne utepa od smeenje... po skopski da ti kazam ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
KUKAM....
BRE,ZNAKCE...
LOSH ZBOR...
MENUVAJ RECNIKOT..
MRAZAM..VAKVI ZBOROVI.....
NE KUKAM...
BARAM...IMA RAZLIKA....PRIMETUVAS
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ocajno barash ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Odsega moit zelbi,NEMA DA VI BIDAT DOSTAPNI NA JAVNIOV SAJT
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Val ... specijality for you !!!! |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
tarararraaaammmm....eve sum.......ama brzo svrsiv..........rabota
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
...pozdrav do Betmen.....
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
znakche... za vakvi dijalozi ima sekade... ima edna tema sto ja spremam za predavanje: - jas normalno e da tupam... drugite drzete se zdravo ti sto mislis kade se naodjas vo temava ??? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
Val, ne baraj mnogu, uste ne e dojden dedo mraz
![]() |
||
Finis coronat opus
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |