|
ДНЕВНО - политички случувања |
Внеси реплика | страница <1234 36> |
Автор | ||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum totalno siguren deka toa e partiska presmetka zosto bratot na toj sto go drzi proces e pratenik vo SDSM i sigurno tuka se vmesani politicki ili licni interesi. Shto mislite vie
Eve eden video izveshtaj za demiliranjeto na Proces
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka e obid da se podmetne afera za da srushi vladata. na mnogu kriminalci im gori pod noze i ne biraat metodi za da ja otstranat zakanata.
od avion se gleda deka e scenario od kalibar na Branko crvenkovski. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас пак мислам дека е ова обид на власта да го сврти вниманието со шверцот на оружје кој е голема афера за оваа влада.
П.С. што го направи ти Бранко Црвенковски како да е "tuti di tuti capo" а не знам дали знаеш дека синот на Прецедателот Црвенковцаски бил во дискотеката за време на инцидентот. Така да не ми се верува дека е тоа од него нарачано
|
||
aleksandar oh
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека немат врска со политика,туку докажвење кој е појак фраер вратарите или другите.
А и ако биле полицајци не мора да значи дека било извршено со наредба!!! capo di tuti capi гледајте ЕДНООКИ :многу пластично прикажано |
||
So ljubov
|
||
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama dali posle 100dena vlada e vo mogucnost da sverca oruzje???da ne e toa podkopana afera.....mislam na komunjarite im smrdi sea, taka da bi bilo logicno....
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога во вир полн со тиња сакате да ја исчистите водата, ќе испаднат многу жаби!
тоа што долго го загадувало вирот мора да се исчисти! а дека има политика, има, но која разузнувачка линија ќе победи, тоа е побитно! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се шират разни верзии, тоа е нормално сега чаршијата шпекулира па некои викаат дека ова е обид за рекет. Не сакал да плати за обезбедување и овие му покажале дека не може да обезбедува диско ако не им плати на нив.
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hm pa aj i jas nesto da kazam deka me ostanaa bez zdiv pred tv show nema sto organizirano prof
a i mu trebase edno drmenje na toa mesto ili ne <narko bosovsko mesto kade sigurno se dava po 1kg cristal
plus nekoi od specijalcite inace sto vlegle potocno 6 se fateni iskocile od posao za da obavat akcija
30 dusi inace bile
special forces od nadvor od skopje poveceto
diverzija jaka postavena inace nedolzni luge da go jadat e mnogu loso
nesoodvetno ili brutalno agresorski postaveno
|
||
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abee....nemat zakon...da gi ispukaa obezbeduvanjeto ko glufci site pa da vidish dali onaka bi idale....Ej na Divi Zapad go nemalo ova ...barem ko ke idale ne nosele maski....Kukavici...Jaki se da prebijat deca od 16 godini..Ne znam dali e politika ama znam deka se policija zs site isti po rast,stilot na mavanje,organiziranosta,lisicite...Pa zakluchok da izvademe sami koj e vmeshan...
|
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се додека има будали, паметните убаво ќе живеат.
Проблемот ќе настане кога веќе нема да има будали!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas kolku sto znam, na sinot na BC ni vlakno ne mu falelo, a ni na Setko bosanecot. Go naebaa nekoi nebitni likovi. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakov reket be? Setko(SDSM) komu da plati reket? Na sebe? |
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Политичка пресметка
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za 15 godini uspejaa da gi formiraat ili iskontroliraat site mafijashki, razuznavacki, policiski, birokratski, mediumski... krugovi. I seuste raspolagaat so niv. Gledame napadi vrz vladata od site strani.
Janko Bacev (razuznavacot koj progovori) rece deka ke se obidat i so bezbednosni krizi da ja srushat vladata, i ocigledno beshe vo pravo. Sto se odnesuva do svercot so oruzje, se gleda od kade duva veterot. Elenovski (eksSDSM) saka da ja zataska aferata, za razlika od MVR koi ja otkrija. A celata komandna srtuktura vo vojskata e SDSM, na celo so vrhovniot komandant. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |