|
Кога силна жена ќе се заљуби |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас и не сакам да биде поинаку како жена пред се, се знае чива е грижата околу децата и взаемното рамноправно хармонично водење на семејството со полна свест и будност...Збориме за респект.. |
||
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tebe ti preci sto ti cvilat maskite koga gi dominiras?
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Променето е и тоа со децении уназад... ама зависи од мажот колку е подготвен да ја прифати жената како рамноправна... Мислам дека мажите не сакаат паметни жени... иако сметам дека тоа паметни е релативна работа... ако се надополнуваат мажот и жената, има шанси за успешен брак, односно жена ќе може како на работа така и во домот како силна жена да успее... |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внимавај бејби не сум доминантна... не збориме за мистерис со камшик тоа е глупост.. Зборам кога некој ми траска чул нешт, а не го дочул како треба и ти траска се прави мачо види ме знам клема што е.. и се трудиш да му објасниш дека нема врска со фактот кој го излага... за такво скакање како нема врска „ти ма јас зборам во право сум “ .магарето лета, е не лета како да му кажам дека лета?? да му биде фино.. е не.. |
||
|
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mazite sakaat pametni zeni, ama ne sakaat nevroticni i drski zeni. Sekogas zenata bila ramnopravna, barem kaj normalni lugje i semejstva. Sekogas imala isto pravo na dostoinstvo, sigurnost i ispolnuvanje. A toa sto taa doela bebe, dodeka mazot oral na pole,.... sto da se kaze, nepravda |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
раѓа - пере - пегла - чисти- ќути па по обратен редослед истото , а за останатото ,,ако има време,, .....
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проблемот кај повеќето семејства е тоа кој командува... обично се мисли дека силната жена командува а демек ако му го пружи задоволството т.е. чувството на мажот дека он командува тогаш и нивниот брак може да успее...
За ова ќе кажам само...ГЛУПОСТИ... Не е еден паметен за сите работи... или не пости тотално глуп човек (без разлика маж или жена).. кај сите има нешто во кое се екстремно надарени/интелегентни... |
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali bi sakala ti da go komanduvas tvojot maz? Kako toa bi vlijaelo vrz vasiot odnos od aspekt na pocit kon nego, seksualna privlecnost i ispolnetost? |
||
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа... командувањето... ми е толку мизерна работа и воопшто не го практикувам, а ни маж ми...
Сега кога зборам лично за мене и во мојот дом, да кажам дека сме различно надарени па се надополнуваме... Во некои работи воопшто не се разбирам ама па затоа он е специјалист и тие му се нему препуштени а ако тука треба да му помогнам нешто, тогаш слушам што ќе каже и помагам без пререкување... А исто и он ме прашува мене за работи во кои јас сум понадарена и он прави јас како ќе му кажам... Ова не е командување ни од негова ни од моја страна... И уште да се надополнам... немам потреба да го командувам маж ми, а и за што?!? Да чисти, да пере... има денови кога нему му смета и ќе земе да усиса или да пушти машина за перење, а за јадење може и само со салата или супа (негови омилени јадења) за ручек да помине... А ако на некого му треба мир и тишина... другиот е бубаче... дури и неколку пара слушалки имаме само за да не си сметаме... |
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK, fino se izvadi, ja smeni temata i go izbanalizira muabetot
|
||
|
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dogovor kukja gradi, komanduvanjeto samo na edniot epoleti mu stava na ramo na drugiot frustracii
|
||
Motivation is game in my hands
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако мирот и тишината се банални, што ќе правиш против баналноста? Ќе развикуваш колку е прљаво, со прашина, неиспрани алишта? Рчки за кавга се наоѓаат и кога се е под конец... На крај краеви... ДОМА СУМ... не мора и дома под стрес да бидам... ниту пак некому стресови да му правам.... |
||
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bese muabetot za perenje alista ili usisavanje. Vo kraen slucaj imas masini i ciganki. :)
Mislev za pokriticni dilemi, na primer da se dadat 20.000 evra za nova kola ili ne. Kako i da e, ne' ima vo site formi i golemini... Eden fakt se provlekuva nezabelezan... deka sekoja zaednica(od bilo koj tip) so zaednicka cel i vizija krahira bez konsolidirano vodstvo. Изменето од sensei - 19.Декември.2006 во 12:43 |
||
|
||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една работа да ти кажам... Финансиската состојба треба и на двајцата да им е јасна... Кај нас пошто и двајцата сме онлајн банкинг и онлајн пристап до нашите конта имаме а и пасвордите не си ги криеме, во секој момент се знае колку имаме... Прва работа што направи маж ми кога се земавме е тоа што ми даде полномоштво на неговото конто, а и претходно јас ја користев неговата картица за вадење пари за јадење итн... Нормално свесни сме и двајцата дека не смееме без цент да се оставиме плус тоа и двајцата сме македонци и не дај Боже нешто на нашите да им се случи, мораме во секој момент да имаме пари за пат... Се што е над таа минимална сума што треба да ја имаме ја трошиме по договор и за работи што имаат приоритет.. дали е кола, или друго нешто... |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |