|
PhotoShop CS3 |
Внеси реплика |
Автор | |
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Декември.2006 во 16:55 |
Im se izvinuvam na site sto ne podnesuvaat fotoshop, no jas sum mnogu vozbuden poradi ova...
http://www.photoshopuser.com/cs3/sk_features.html Изменето од bobicar1 - 15.Декември.2006 во 22:35 |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram janus za linkot. Mene mi izgleda deka ovoj pat PS ke skokne pogolem chekor napred!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ehe super
fala mnogu janus Odvaj cekam da izlezi Изменето од FLipsi - 15.Декември.2006 во 20:28 |
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки, не знам што да кажам за РЅ СЅ-3, но од лично искуство знам дека секоја втора верзија е онаа што нависти на вреди да се има на РС.
Според мојата теорија СЅ1 беше избрзана верзија и пуштена во употреба само од комерцијални причини, додека СЅ2 задоволува одредени критериуми. Следејќи го горниот пример излегува дека СЅ3 би требало да биде доапдејтувана верзија на СЅ2 и пуштена само за правење пари :) Се надевам дека грешам, ама и РЅ6 и РЅ8(СЅ1) беа катасторофи |
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas jas simnav ovaa CS3 i ima nekoi razliki no se minimalni. Ke vidam utre sto ima novo pa ke vi kazam .
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sosema soglasen so Bobi. Sto se odnesuva do mene, ne bi se zatrcuval po CS3. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Janus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go simnav, i ima par stvari to die for. Selektiranjeto i shadows/highligts se tolku podobri sto nema muabet...
|
|
loser
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CS 3 rocks. Camera RAW e mnogu slicna na lightroom a ima i dosta noviteti. Eve nekolku tutorijali http://www.photoshopuser.com/cs3/videos.html
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Janus, cim velis ti deka se to die for, veruvam.
Tuku, eve ti eden LP ;) |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
janus iako go preferiram stariot dobar film, sepak potrebata za digitalna obrabotka sekoj den pogolema. zatoa pocnav da cepkam (uste ne ucam) po photoshop i resiv da ja prodadam najgolemiot del od analognata oprema, za da si kupam eos d. ke mi bidat korisni nekoi soveti i linkovi kade ke mozamda se opismenam vo photoshop.
pozdrav |
|
Janus
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Jane, po net-ov imas milijarda mesta. Ke mi bide drago da ti pomognam kolku mozam...
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |