![]() |
|
Љубов или пари? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako gledame vo globala situacijata vo makedonija e ako imas pari se imas. Ali da bidam nakratko jasen deka ljubovta so pari ne se kupuva.
|
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од samovilka - 01.Ноември.2006 во 15:11 |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Никогаш не би можела да идам со некој заради пари. Едноставно нема да
се осеќам ко шо треба. Попрво би умрела од глад со некој што го сакам
отколку да живеам луксузно а да не бидам среќна.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
bravo istomislenicke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shnajder ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
bre sto imame dobri zenski nie u MK |
|
![]() |
|
shnajder ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
lugje..bidete siromashni..odbere ljubov..prifatete go predizvikot...onie sto imaat pari/ne site se razbira ima isklucoci..mislat deka mozat da kupat se i nisto ne im treba..
|
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
ne prajte se mn.pametni site po pari trcame...
koga jas bi odbiral megju dve fizicki i karakterno identicni devojki no ednata so poveke kesh normalno bi ja odbral taa
kaj zenite taj izbor e podrasticen
![]() ![]() ![]() A na muabet nikoja ne e materijalistka znam,.,.,.,samo so im se poklopvet mislenjata samo so onie so poveke pari
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poshtede me od vakvi teshki muabeti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
I TOA I TOA PA DA GI SAKAM I DVETE PA STO
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Прашањето е (колку што сватив ја) дали би идел со некоја што не ти се свиѓа САМО заради пари. А ако ти се свиѓа и има пари тоа е веќе друго ( и супер ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
da bideme iskreni
pari |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Парите човек може сам да си ги заработи. За љубов се потребни двајца и неа ниедно богатство на светот не може ни да ја овозможи ни да ја купи.
Џабе полн џеб ако ти е душата празна.
|
|
![]() |
|
ubavinata e vo beskonecnosta, se sto e konecno ne go pravi cevekot srecen...parite ce rabotis i ce gi zarabotis i toa e krajot...ljubovta ne mozes da ja dofatis...taa e beskonecna..toe e nesto sto te pravi da ne te voznemiruva niti siromastijata..niti bedata..nitu pak idninata...koga ljubis vece si vlegol vo sovrshenstvoto..samo finta e da ostanes taka do krajot...dali mozes ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kukle ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Со љубов до пари, со пари се и секаде вљубени.
![]() Со пари без љубов за никаде...
![]() |
|
Don't regert what you've done...but what you haven't!!!
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
dvete
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |