|
ДАЛИ АЛЛАХ (Бог) Е СЕМОЌЕН? |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | ||
Islam-HAK
Сениор Регистриран: 11.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ova nema logika :)
ako ja pocituvas svojata vera ce gi pocituvas i drugite veri.
a kaj vas e obratno (zalosno).
|
||
Allah je doista i moj i vaš Gospodar, pa se Njemu klanjajte; to je Pravi put!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
orto
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве вака вечерва ке те споменам во моите молитви ВАЖИ
Молитва за нашите непријатели
Господи Исусе Христе, Ти им прости на Твоите непријатели, зашто не знаеја што прават. Ти се молам од се’ срце, биди милостив кон оние што ме мразат, што ме навредуваат, хулат и клеветат. Ти ја испитуваш длабочината на човечкото срце и знаеш дека сум немоќен и грешен. Поткрепи ме да го очистам моето срце, да ги умножам делата на љубовта кон моите блиски и да не ги огорчувам со ништо.
По Твојата голема милост прости им на моите непријатели; вразуми ги, просвети ги со Твојата вистина за да не се ожесточуваат против мене и да не бидат казнети поради мене. Добро ми е кога сум во Твојата рака. Ти се молам, не дозволувај да ме победи злото, не дозволувај да загине ниту еден од моите непријатели, но сите да се обрнеме кон Тебе, кон Твојот мир и да бидеме Твои верни чеда, зашто Ти си единствен Благословен во вечни векови. Амин! |
||
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
||
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda deka se uste ima dosta rabota vo ovie epostovi pa morase da se intervenira - za zal .
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алах не е Семоќен.
Да беше, ќе можеше да стане човек... Алах не може да стане човек, бидејќи е лажен бог... Господ е СЕМОЌЕН. И стана човек, по сопствена волја, за да ја докаже својата љубов кон нас. Поздрав. |
||
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa gledaj kade gresis be adzija a tvoite odgovori se sasvim deseti...
Gospod vikas deka e semoken i se sl*gam so toa, no so edno ne se sl*gam so tebe vikas deka Gospod stana i covek,toa se odnesuva na Isus(Isa a.s) zarem Isus (Isa a.s) kaj vas e BOG ?
porvo vikas sin Bozji a sega Gospod, a posle kojznae sto ke bide !!!
Gospod = Isus (Isa a.s) - Isus(Isa a.s) = Gospod ?
Kazi mi kako mozam sega jas tebe da ti veruvam na ova !
|
||
|
||
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin
sto pastiras ne te svakam so sakas da pokazes
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto bi pokazal?
pojma nemam so ti bi sakal da vidis? a dali svakjas ili razbiras tuka niso ne mozam na vreme si trebal da ucis |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa pojasni malce be cicko vo porakite tvoie !
e da ti kazam pravo sum zaboravil deka si dosol ti da ne naucis
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za veri nemozam da ve naucam
toa si se vasi i sa sekogo ispravni no mozam da te naucam nesto drugo no neveruvam deka sakas od tolku vera mozebi nemas vreme za drugo |
||
|
||
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne fala ima mene koj da me uci, ima mene koj da mi go kaze praviot pat, a ti mozes samo da mi go kazes pogresniot pat. jas imam vreme za se i sesto ELEHAMDULILLAH !
|
||
|
||
rice
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ISLAM HAK SIGUREN SI VO TOA STO GO KAZUVAS
PRASAJ SE SEBE SI USTE EDNAS?????? |
||
|
||
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
100% sum siguren rice !!! |
||
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има луѓе што се сигурни и дека земјата е рамна... |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |