|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика | страница <1 7879808182 105> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И сега?!?!? Да не седнавте ракомет да гледате?!?!?
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde,kaj mi e partnerot da se smekame?
|
|
kuliraj
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas go baram shmekacot ama go nema denes
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO WAY!!!! Педерски работи не признавам!!! После барате шмек шмек од мене!!! Неможеееееееееееееееее!!!! После 10 дена ви текнува!!! Ааааааааа како да не!!!! Ќе биде!!!
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne sme se razbrale.,....... u mene e greskata sto ne potencirav za kogo e postot.....ja heki si go cekav
NRGMKD stvarno e sexy,ali ne sakam so drugarkite problemi da si imam , taka da......
|
|
kuliraj
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hektor e tuka be kalince
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam, gledam
|
|
kuliraj
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so gledas be kalince , kazi mi sto gledas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka si tuka i deka mozeme da se smekame na raat
|
|
kuliraj
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
konecno nasmevka go obli liceto moe , ponekad zaebancija nastrana i vaka virtuelno e super kalinceeeeee
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas mi e milo......od preeska se mislam sto da ti kazam za da te razveselam, i eve sega mi uspea
|
|
kuliraj
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku mi e podobro moram da priznaam , iskreno , nema sto |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш ен може ни да се заигра човек
Изменето од natalija - 19.Декември.2006 во 15:14 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7879808182 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |