|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Автор | |
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да успее една ваква врска, помеѓу сиромашен и богат, треба да се
сакаат многу..... Ептен многу..... Така нема да си префрлаат.... Значи
во ниту еден момент не треба да се почувствуваат различно, и двајцата
да се стремат кон тоа.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
joli
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako gledas premnogu na pari togas nikogas nemozes da bides so siromasen covek i ako ti se zasviga nekoj covek i doznaes deka e premnogu siromasen togas avtomacki prestanuva da ti se dopaga. MADA NE TREBA COVEK PO IMANJE PARI DA SE CENI SEKOJ COVEK IMA NESTO UBAVO I BOGATO VO SEBE
jas bi mozela da bidam so ciromasen covek zaedno samo da ima ljubov i pocit megu niv a za pari se razbira deka ke rabotime i dvajcata bilo sto |
|
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golemata lubov ne prasuva za pari i godini taa ednostavno
NEMA GRANICI |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO LJUBOVTA E VISTINSKA NEMA DA PRASA ZA SE DRUGO?!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite se vazni i treba da se cenat no ne i da se stavaat na prvo mesto pred moralnite i duhovnite raboti koi ke bidat temel na edna zdrava vrska. a toa dali sega ili pokasno ke bide nekoj pobogat ili posiromav toa e manje vishe vazno
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka kokolo
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj si be srcushke
muvash nesho
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sum srce, ne muvam, znaes deka sum postena devojka
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam be srcushke
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако навистина ја сакам личноста ке се откажам од безцелно седење по кафичи или возакање со такси,ама тоа важи додека сме дечко и девојка. не би се впуштала во брак се додека не се подобри материјалната состојба за да не страдаат деца итн.. е сеа ако тој е некој што живее под мост нормално не би ни почнала врска
|
|
*SiReNa*
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be siromasite, ljubovta ja izmislile partizanite, posto dagale germancite so pari i si plakale za uslugata, a nashive nemale kako da go dobijat toa, pa ajde so ljubov
|
|
*SiReNa*
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele kolku me nasmea. lele luge tuka paga sneg, juhuuuuuu
|
|
optimist
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lesno se govori teshko se praktikuva.Sovesta velil Ljubov, svesta pari. DZORDZE BALASHEVIC........SE ZEZAL ILI OZBILEN BIL? Ja sum za vtoroto....................................................................Ljubov sekako. |
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov. Parite se steknuvaat ljubovta potesko se naoga.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |