|
Дали одите на маникир или педикир |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Мај.2006 во 16:55 |
jas ne go pravam cesto toa no 3 pati godisno da
|
|
m.v
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не воопшто никогаш до сега.. Класифицирана сум за тоа па се сама правам и маникир и педикир како и мејкап
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ednash mesechno posetuvam manikir pedikir.Pa se mi e del od samiot tretman kaj mojot kozmetichar, pa kopga veke se raboti samo na nega na liceto zosto ne i na stapalata:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas odam...
|
|
Anonimna
Нов член Регистриран: 23.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i jas odam ponekogas...doma ne mozis bas sam da si gi sredis taka noktite kako sto ke ti gi sredat strucni lica :)
|
|
Live as if your were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idam redovno zosto za mene vazi praviloto ako sakash da vidish dali zena e sredena pogledni i gi ne samo racete tuku i stapalata,ako taa ima vreme da si gi sredi niv togash navistina se grizi za sebe
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
redovno.... kaj mojata Spomenka
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Redevno odam, a ponekogas i poveke od 3 pati vo mesecot.(ako sum za na pat)
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zatoa sto znam samata da si gi ureduvam
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да идам, али не идам
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Redovno imam zakazani termini mi doagaat doma!(za manikir i pedikir)Za ostanatite tretmani jas odam vo salon!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot najomilen den vo mesecot...pocnuva so noze vo legence, race vo staklenca i aparat shto ,,duva,, parea vo lice....
i nekoj shto te tintra so kup zezalici, a se okolu e toplo i mirisa na lavanda ili bor (pino silvestre) ...a odkako kje ti spastrat lice dekolte race i noze odish na masaza na telo........ PRAVAM sekoj mesec , so gooolemo zadovolstvo |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne sum otisla na manikir i pedikir....zosto da si gi frlam parite za glupost
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |