IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Кое е најмоќното оружје на жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кое е најмоќното оружје на жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 39>
Автор
Порака
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 01:21
pa,DUPKITE,so niv moze sekoj da go "svrti"!LOL
Кон врв
lale Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lale Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 09:51
Mazite gi gledaat zenite kako zeni Tongue
Sekoja zena si ima nesto posebno kaj nejze samo treba mazot da e sposoben toa da go otkrie ako e sposoben Confused
Кон врв
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 12:32
vaginata,se znae i ustata,,i gzot..LOLLOLLOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 12:41
Секоја жена има свое посебно оружје, само ретко која знае да го употреби Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 13:22
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Секоја жена има свое посебно оружје, само ретко која знае да го употреби Big%20smile
Jas ne mislam taka, zosto sekoja zena znae koe e nejzinoto najdobro oruzje, kako t ti tvoeto, jas moeto neli?E sega zavisi od umeshnosta kako ke go primeni, sepak treba da e nenapadna i pred se neosvoiva, taka lesno da ne dozvoli da padne vo pregratkata na sprotivniot pol, da mu dava na znaenje so koketiranje, mal fler...no sepak da ostane za nego nedopirliva, toa se poveke ke ja razgori zedta na sprotivniot pol da ja ima, a za da ja ima neli neka ja osvojuva...Barem taka mislam :)

Изменето од maja - 15.Декември.2006 во 13:24
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:00
Sekoja zena si e posebna na svoj nacin i nejzinoto oruzje go upotrebuva samo vo dadeni okolnosti .Inaku taa moze da bide i skriena , a toa nekogas e i mnogu dobro oruzje...za da zapocne so nesto.
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:02
koi dadeni momenti?
gi koristi stalno vo site priliki
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:13
Maskiot testosteron LOL
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:22
ma ne toa in e vrodeno
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:29
A be znam deka ni e vrodeno ..a zenite uste poubavo go znaat toa ..pa nekolku slatki zborcina ..malku golo mevce i kapituliras odma ...zatoa mislam deka toa im e najmokno oruzje LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:31
pa jas napisav so mislam deka im e najmokjno pocnuvajti od 1 do 5
pa da nerazglabam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:35
Da citnav ...e zamisli go sega seto toa ...bez kombinacija na maski testosteron e ednakvo na nisto LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:37
pa 50:50
sepak maskite sakat da se pravat vazni

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:51
Ova 50:50 mi e mnogu  politicki ..aj neka bide 50:50 LOL ..bas me interesira sto mislat damite  za nasiov razgovor Star

Moze i tema da otvorime Testosteron versus Seksipill LOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,227 секунди.