![]() |
|
K-1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најголемо кршење паѓа во средна категорија,се мават дури не паднат во несвест
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
epa dobro, moze vo sredna e najdobar, ali ne gi pratam tie mnogu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Тие се тешка категорија,овај е средна.Нема споредба.
|
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
abe ne zezaj vo K1 ovoj nikad ne e najdobar...Remy Bonjasky i Sami Shildt ke go iskrsat ovoj, a i Mirko ako se vrati...
|
|
|
|
![]() |
|
БУАКАВ ПОР ПРАМУК!
![]() Најдобриот таи боксер во негова категорија,крши батето дрва со ногата! Страв и трепет за сите јапонски и холанѓански педери,кои си мислат дека можат да бидат подобри од тајланѓанец во нивната древна вештина. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ZoraNaSlobodata - 20.Февруари.2009 во 17:59 |
|
|
|
![]() |
|
da ne mislis na Remy Bonjasky?
http://www.youtube.com/watch?v=XWtRNdsJe7c Изменето од Vardar1947 - 20.Февруари.2009 во 17:49 |
|
|
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Nekoj da znae kako se vikase deckoto pa link da mi puste od crnecot mlad e 23god.A trener mu e Ernesto Hust.Dobra tehnika ima.
|
|
![]() |
|
Slash mirko ne e vo K-1 Nie za K-1 zboruvame
Изменето од cafe - 20.Февруари.2009 во 09:25 |
|
![]() |
|
sensei a komentatorot i negoviot kolega gi imas li sluseno kako komentirat na keceri
![]() |
|
![]() |
|
Во последно време многу ја пратам.Само сто за ова година ке си платам месечно за да имам директен пренос.А не како оваа што помина снимки ке гледам.
![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Се случи финалето во Токио и старо нов шампион е пак Семи Шилт. Изненадување за мене е јакиот настап на стариот Питер Ертс, што дури и на Шилт му правеше проблеми во финалето.
Најдобра борба според мене беше Караев - Феитоза |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
хаха за некој македонци сто немаат поојма
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
Slash ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Кога сме кај К-1 Јас сум за Крокап хрватот Мирко Филипович.
|
|
LONG LIVE ROCK
|
|
![]() |
|
zupan ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Mozno da bile kvalifikacii ama bea u kokio zasto pisuvase K-1 chapionchip in tokio
|
|
REMY BONJASKY IS THE SHAMPION OF THE WORLD IN K-1
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |