|
СЕЌАВАЊА И СПОМЕНИ НА МИНАТА ЉУБОВ... |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Декември.2006 во 17:27 |
|
Кои спомени и сеќавања кај вас при секое навраќање будат радост, среќа... а кои тага и болка?...
И колку сите сеќавања и спомени се достојни да се зачуваат од заборав? Изменето од Анастеа - 20.Мај.2010 во 01:41 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site treba da se socuvat
site bez niv ne si ziveela voopsto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
milo
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno sekavanjata se del od tvojot zivot. Nikogas ne se kaete za toa sto se go napravile bilo da zavrsilo na dobro ili loso, zatoa sto i da seto toa izleglo na loso sepak ste naucile nesto od toa(no bez povtoruvanje na istite greski) Ucete od svoite postapki
Potsetete se na vaseto minato i vasite spomeni, napravete da se gordeete so niv, no ne i da ziveete so niv........bidete mu drugar na minatoto, no so segasnosta bidete uste pobliski...
Taka da, i da vaseto minato bilo bolno nasmevnete im se na spomenite zatoa sto tie bile i se del od vas....i zatoa sto ste naucile nesto od seto toa
|
||
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekjavanja nesluzat samo a da se nauci nesto
voglavnom sluzat za da se setish ednostavno na niv |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se sekavam so nasmevka, srekna sum za momentite sto gi imav so nego.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi ima sekjavanjata so niv i prekrasnite momenti..se e ljubov na edno vreme ljubov koja nema zaborav, a tolku bevme edno tolku bevme blisko do se...i sega dodeka go pisuvam ova vozdivnuvam so nasmevka na liceto...sakam da se sekavam na toa vreme...
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сеќавам на топлите костени и ху-то што излегуваше од уста на секоја
насмевка, секој збот таа ладна вечер кога добивме запаление на стомак
од смеење
|
||
Motivation is game in my hands
|
||
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tolku mi e interesno koga se potsetuvam mislam deka pak se slucuva
istoto site slucki so nego sega mi se vicovi togas bevme mali i ne
razbiravme sto e ljubov vo vistinski smisol sepak toa vreme bese
interesno
|
||
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам сеќавања што ми будат болка.... Бар така мислам.... Сите ми будат радост и несакам никогаш да ги заборавам....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
alfa7
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mozham da zboruvam za ova tema koga nese znaeme
|
||
alf
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site sekavanja za nego mi se polni so smea
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секој миг што поминал
убав или тажен
во себе богатство носи
без убавииот, вака топол не би бил
без тажниот, мудар исто така
секој миг што поминал
во себе богатство носи
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е.... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
najdobra
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se sekavam na negovite race i na dnevnata soba
|
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |