|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e znam na nedoverba na licnosta, negova sebichnost da ja zacuva za sebe licnosta koja mu znaci,.Se dodeka taa ne premine vo izmacuvanje vo vrskata, od napadi kaj si , so koj si, znaci filmanje vo koe tolku mnogu e navlezena osobata duri ne e svesna deka vrshi taka receno eden vid na izmacuvanje, tortira vrz drugiot.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомората е недостаток на самодоверба и доверба спрема партнерот... Таа мала работа преога во болест каде неконтолирано се развива во агресивност..
Затоа малку повеке доверба и самодоверба со отворено срце и ум према проблемитре и отворено решавање на истите со партнерот.. |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja imam so shto da se proiznesam na temava, ama sea me mrzi...pocekajte me do utre , rekov ljubomorno cuvajki si go sea za sea mislenjeto samo za mene
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lubomora= PANIKA
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
Lili.mk
Група Регистриран: 29.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata ne e vo nikoj slucaj pozitivna rabota i loso vlijae na odnosot vo vrskata
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ramnodusnosta e uste polosa...najvazna e doverbata i pocitta ...vo sekoja vrska...a najnaj e od se po malku a najveke neznost i vnimanie
|
|
|
|
Lili.mk
Група Регистриран: 29.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/ Изменето од Lili.mk - 18.Ноември.2007 во 05:11 |
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ehhhh..da ti e samo tebe neznosta slabost ..na site ime e
Samo ne veruvam deka si namkor ...site dami se mudri glavi ...samo zavisi kolku si dozvoluvas i sakas da vidis ..nie mazive se gledame pravo ..zatoa i fakame mnogu krivini
|
|
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iako znam deka toa e negativna osobina ljubomorna sum mn.porano bev mn poveke sega nekako uspevam da se kontroliram.bi sakala celosno da ja isfrlam ali eve..nemozam ednostavno toa e posilno od mene
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomora!!!nemam potreba od takvo nesto
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomorna sum i od ljubomorata sto e vo mene pocnuvam da filmam i da prozektiram i na krat sum 'mrtva' a nemalo vrska od mojot film.losa osobina ali nikako da izlezam od ova scenario koja sama go pravam.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e bolest!
Znam mnogu vrski i brakovi duri, koi se raspadnale poradi nea. Citam vo nekoi od komentarite deka ramnodusnosta e uste polosa. I ednata i drugata osobina koga e ekstremna ne e dobro. Se e dobro koga e vo normalni granici. Nekogas koga ke pokazes deka ne si ljubomoren mozes i da go navredis partnerot.Zatoa mala(ama samo mala)doza na ljubomora ne samo deka e dobra tuku i pozelna vo sekoja vrska. Ne odgovoriv konkretno na prasanjeto: Ne-posle tolku godini vrska i zaednicki zivot jas ne sum ljubomorna, porano bev po malku! Изменето од mamma - 28.Април.2007 во 00:36 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e licemerna ljubov, nedoverba, bolest....
Ne e normalno da baras od sakanata osoba da ja prekine komunikacijata so ostanatite. A ramnodusnosta....kade sto ima ljubov ne moze da ima ramnodusnost. |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |