IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни во врска со партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни во врска со партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 15:35
Ljubomorata e znam na nedoverba na licnosta, negova sebichnost da ja zacuva za sebe licnosta koja mu znaci,.Se dodeka taa ne premine vo izmacuvanje vo vrskata, od napadi kaj si , so koj si, znaci filmanje vo koe tolku mnogu e navlezena osobata duri ne e svesna deka vrshi taka receno eden vid na izmacuvanje, tortira vrz drugiot.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 15:47
Љубомората е недостаток на самодоверба и доверба спрема партнерот... Таа мала работа преога во болест каде неконтолирано се развива во агресивност..
Затоа малку повеке доверба и самодоверба со отворено срце и ум према проблемитре и отворено решавање на истите со партнерот..

Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 15:52
i ja imam so shto da se proiznesam na temava, ama sea me mrzi...pocekajte me do utre Wink, rekov ljubomorno cuvajki si go sea za sea mislenjeto samo za mene Big%20smile
Motivation is game in my hands
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 13:44
Originally posted by ivana ivana напиша:

i ja imam so shto da se proiznesam na temava, ama sea me mrzi...pocekajte me do utre Wink, rekov ljubomorno cuvajki si go sea za sea mislenjeto samo za mene Big%20smile
Ova veke mu doagja kako pozitivna ljubomora, bez nekogo da povredish , vajda taka.Eee kolku ljubomorno si cuvam nekoi stvarcinja za sebe da znaesh ivana
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 14:12
Lubomora= PANIKA Star
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
Lili.mk Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lili.mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 14:43
Ljubomorata ne e vo nikoj slucaj pozitivna rabota i loso vlijae na odnosot  vo vrskata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 16:10
Ramnodusnosta e uste polosa...najvazna e doverbata i pocitta ...vo sekoja vrska...a najnaj e od se po malku a najveke neznost i vnimanie Smile
Кон врв
Lili.mk Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lili.mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 16:15

/

Изменето од Lili.mk - 18.Ноември.2007 во 05:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 16:18
Ehhhh..da ti e samo tebe neznosta slabost ..na site ime e Embarrassed

Samo ne veruvam deka si namkor ...site dami se mudri glavi ...samo zavisi kolku si dozvoluvas i sakas da vidis ..nie mazive se gledame pravo ..zatoa i fakame mnogu krivini LOL

Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 14:16
iako znam deka toa e negativna osobina ljubomorna sum mn.porano bev mn poveke sega nekako uspevam da se kontroliram.bi sakala celosno da ja isfrlam ali eve..nemozam ednostavno toa e posilno od mene
te sakam goceeeeee
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 14:25
ljubomora!!!nemam potreba od takvo nesto 
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 21:37
ljubomorna sum i od ljubomorata sto e vo mene pocnuvam da filmam i da prozektiram i na krat sum 'mrtva' a nemalo vrska od mojot film.losa osobina ali nikako da izlezam od ova scenario koja sama go pravam.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 00:16
Ljubomorata e bolest!
Znam  mnogu vrski i brakovi duri, koi se raspadnale poradi nea.
Citam vo nekoi od komentarite deka ramnodusnosta e uste polosa.
I ednata i drugata osobina koga e ekstremna ne e dobro.
Se e dobro koga e vo normalni granici.
Nekogas koga ke pokazes deka ne si ljubomoren  mozes i da go navredis
partnerot.Zatoa mala(ama samo mala)doza na ljubomora ne  samo deka e dobra tuku i  pozelna vo sekoja vrska.

Ne odgovoriv konkretno na prasanjeto:
Ne-posle tolku godini vrska i zaednicki zivot jas ne sum ljubomorna,
porano bev po malku!

Изменето од mamma - 28.Април.2007 во 00:36

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 10:52
Ljubomorata e licemerna ljubov, nedoverba, bolest....
Ne e normalno da baras od sakanata osoba da ja prekine komunikacijata so ostanatite.

A ramnodusnosta....kade sto ima ljubov ne moze da ima ramnodusnost.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.