|
Кога силна жена ќе се заљуби |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Varijantive ne se samo varijanta za ,,silna,, zaljubena zena, tuku za sekoe covecko sushtestvo...i mazi i zeni i deca mozat uspeshno da gi izvozat ovie varijanta-ulogi. i zatoa slabosta na ,,silniot,, e vo isfrustriranosta i neobrazbata, neinformiranosta, ne delam po mazi i zemi |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga silna zena ke se zalubi ...neka uziva vo lubovta
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zal mi e sto golem broj denesni zeni go izgubile zenstvenoto vo sebe.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa...ne e bas taka:
Vo Amerika zenite gi tretiraat ...like bitches !!!
Vo Evropa gi tretiraat za ramnopravni ...zatoa i ima mnogu golema Gay populacija...te zensko bilo te masko isto im se faka ...sekakvi vrednosti se izgubeni!!!!
A kaj nas Vo Makedonija edinstveno moze da se custvuvate kako zeni !!!!.
..bez razlika sto i da mislite za nas mazite ..balkanci ...moroni ...sekogas sme znaele da gi cenime zenite ...veruvaj duri poveke i od sami sto se cenite !!!!
Me naluti vakov komentar stvarno...sekogas ne tretirate nas mazive za ne fer i necivilizirani ....ne e fer toa ...nie sekogas sme fer ...sekogas spremni se da napravime za damata sto ni go osvoila srceto ...samo stetat sto mnogu od vas ne go cenat toa...duri i ne potcenuvate ...ne e fer stvarno...mnogu vi udril matrijarhat vo glava....so vakvi razmisluvanja dusicke ja ubivate edinstvenata ubavina sto nesebicno ja daruvame ...romantikata...
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tretmanot na tretiranje e, koj kako kje si ja naredi
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј мило коцкарче..одприлика го разбирам твојот револт но, не се сите жени или мажи исти има и самоуверени ама и сензуални и романтични жени..
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Законот е веќе тука тој што одлучува и јасно и гласно кажува како да се третираат жените и децата и нема врска со алиментација и чуда врагови... Тое е друга тема..
ајде смирете страсти.. темата е малку нејасна и сеопфатна.. заљубена жена, самоуверена самостална јака.. што се подразбира под тоа.. насилствата батале те ги друга теми и простор за револт |
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе сите американки се омажени за богаташи
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ми доаѓа како некоја во саксија растена и одгледувана да биде самостална, еманципирана итн... и наеднаш се заљубува Многу конфузно напишано... Имено јака жена е за мене таа што со 6000 ден плата успева деца да нарани, облече, сметки да плати и пак да биде насмеана... Јака и еманципирана е што не ги поднесува сите гомнарии на мажот и го баталува и сама изиграва и мајка и татко дома и плус се грижи за нивната егзистенција... А и тие заслужуваат љубов искрена... |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грл..некако многу многу читам и глеедам импулсивност и неправилности и револт..
Самоуверени жени се ретки..Нежни жени, романтични итн..предс е од повреденоста на некои кои биле дозволени да бидат повредени.. Ако жената примети слабоста кај мажот мамичето ке му го расплаче без пардон и обратно и после ој леле сите се исти гедови.. Разграничете некои работи.. Самоувереноста е јака особина каде никој ништо не може да ми направи бе.. Во исто сплотено со нежност милост и романтика.. Самите си ги правиме работите понекогаш.. Самиоте понекогаш бараме насилство.. Самите трпиме насилство да страв ..каков страв сега .. нема страв има да му исправам глава нека лечи комплекси на слабост на друга страна.. Темата е јасна да не се расплинуваме... |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете ... Благодарам. мила. Идеме понатаму |
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osnovniot princip na zenata ne e silata. toa e maski princip, i zatoa zenata e vo zabluda ako se obiduva da go prevzema i da se gordee so toa. Isto kako sto neznosta ne e osnoven princip na mazot, i znaeme na sto lici takov maz. Poglednete gi rabotite vo prirodni ramki, od aspekt na organizam i negovoto adaptiranje vo prirodata, socijalnite grupi, opstanokot.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo ljubovta nema sila , taa doaga koga najmalku ocekuvas
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojce ....citni me dobro....ne vadi konstatacii bez dokazi ...prvo ni edna devojka ne me razocarala ..me razocaruvaat komentari kako sto e tvojot ..nie ne sme bile demokrati ...tuka gresis !!!
Vtoro ..semejnoto nasilstvo kaj nas se javuva radi los standard...ne radi nedemokraticnost na polovi
Treto...Site tie sto se mazat za bogati toa im e i cel ..na lesen nacin da se obogatat..so razvod ...primeri milion ,...ako toa ti e idol vo zivot dusicke ..kaj nas makedonceto toa ne pali
Cetvrto....gi pocituvam homoseksualcite i nivnata opredelba.....taka da kaj ima poveke ili pomalku ne mi e i bitno ...samo sto so vakvi razmisluvanja kako tvoite ( mada pocituvam tvoe mislenje ...bi sakal i ti istoto da go pravis za moeto..znaci ne se raspravam so tebe ..diskutiram )..mislam deka za brzo vreme ke staneme naj gay nacija vo Evropa --ova mala sala
Eve edno prasanje :
Doaga decko so buket cveke ...so mirna..nezna dusa i ti izjavuva lubov
Doaga Bred Pit ..samo tolku
I kogo ke go odberes od niv --ama iskreno Изменето од natalija - 14.Декември.2006 во 14:29 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |