IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Среќен Роденден
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Среќен Роденден

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 635>
Автор
Порака
Maro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 12:01
Srekjen rodenden mona lizaHug
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:13
SREKJEN RODENDEEEEEEEEEEEEEEEEN
i se najubavo....da bides mnogu happy.....i site zelbi da ti se ispolnat....i to....Tongue

p.s. jas en znam zosto mislev deka ti e utre...i celo vreme si go mislam istoto...a ne ni vidov deka ti e denes....:)ama ne e bitno:)
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:14
  fala mnogu za vasite ubavi zborovi koi mnogu mi znacat

Veruvajte deka denes se cuvstvuvam prekrasno i se cuvastuvam sakano ( od strana na moite bliski i moite kolegi) i go cuvstvuvam respektot koj go pokazavte kon mene

Fala mnogu HugHugHugHugHug

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:15
Ај јас пак ќе ти честитам

Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:16
Hugkoga kje  se vidime....mene i cvekence ne nosis na torta.....(u jajataLOLLOLLOLLOLLOL)

LOL
LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:21
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Hugkoga kje  se vidime....mene i cvekence ne nosis na torta.....(u jajataLOLLOLLOLLOLLOL)

LOL
LOL

lele tamu li sakate LOLLOLLOLLOL  epa aj enma problem, ke ve nosam deka sakate
vo april ke se videme sigurno, lele edvaj cekam da ve vidam u zivo i ke vi donesam po edno cokolado, na tebe golemo cokolado Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:23
Tongue e sega mnogu te sakam.....zimi se....LOLLOLLOLLOLLOL

mene sekoj moze da me potkupi so edno cokoaldoLOLLOLLOL

i jas edvaj cekam da se vidime....Tongue...ne tolku za tebe kolku za cokoaldoto....LOLLOLLOLLOLLOLLOL - se zafrkavamTongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 13:27
LOLLOL LOL  

hahahahhahahah   epa znam jas deka si po cokoladite, zatoa vikam najdobor e cokolado da ti donesam Big%20smile

by the way eden specijalen pozdrav do Delfin sto mi se javi Big%20smile fala za ubavite zborovi prijatele Wink
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 15:45
Srcko srekata neka te vodi vo sekoj mig od zivotot, a srceto neka vleze vo zamokot na ljubovta i sekogas neka cuka za nea i za nova proslava na ovoj den!!!

SREKEN RODENDEN
duso i vecerva neka bide edna od najubavite noki vo tvojot zivot SmileHug

Изменето од babyblue - 14.Декември.2006 во 16:00
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 16:32
Мона ЛизаHug
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 18:05

Sreken rodenden mona lizicke(bi stavila 100 sliki ama nekoj mi ima zabraneto da stavam sliki nasekade na forumov) 

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
centar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2006
Поени: 89
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај centar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 18:14
Sreken Rodenden Mona Liza
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 18:46
Sreken Rodenden Mona liza

Кон врв
Queen Bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2006
Поени: 1041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Queen Bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 19:27

HAPPY BIRTHDAYHug

Don't wory be happy :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 635>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.