IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Животински и растителен свет
  Активни теми Активни теми RSS - Kое животно најмногу го мразите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kое животно најмногу го мразите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
Автор
Порака
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 00:41
Originally posted by Dana Dana напиша:

Originally posted by dzivdzi dzivdzi напиша:

го мразам кучето што ми се окучи пред зграда... Мислам, немам ништо против кучињата, ама ова..... не се трпи

Ono e krivo sto tamu se okucilo? I sto nema dom? I sto nemozes da znaes niz sto pominuva?

Мене не ми смета, само што напаѓа луѓе постојано и што ова е вече 7-ми пат да се окучи, и работава - страв да ти е да излезеш од зграда...
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 00:49
Taka e koga gradot ne prevzema nisto okolu ponudenite proekti za sterilizacija na ulicnite kucinja, a za napaganjeto, nhikogas nemozes da znaes niz kakov zivot pominalo toa kuce ..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 02:55
Samo treba da si se prezmat kulturni cekori koi ne se nepoznati. Se nosat kucinjata vo prifatiliste i ako nikoj ne saka da gi udomi za eden mesec tie se uspivaat. Kolku i da izgleda neubavo sepak skoro sekade se raboti taka. A ako nekoj gi udomi i posle pak se najdat na ulica, toj sto e sopstvenik treba da bide debelo kaznet. Toa e edna varijanta, a vtorata koja e poisplatliva no i poneseriozna e da im gi progavame na Kinezite i na Filipincite - oni znaat sto so niv - njam njam LOL
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2006 во 02:54

Nego mrazam ama dodusa i ne go ni sakam marokot na komsijata oti mi ja goni mackata

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 17:39
Мразам глувци
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
SURFAC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 350
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SURFAC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 20:00
Nikoe i tie se sustestva pozdrav!!! kiss
Михаил Мојата чанта

чантата ми тежи точно еден тон
на неа ке зестане комотно и слон
ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси
кај да најде еден билдер за да му ја носи.
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 23:09
Originally posted by SURFAC SURFAC напиша:

Nikoe i tie se sustestva pozdrav!!! kiss

..... koi prirodata gi stvorila so odredena cel... Wink
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SURFAC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 00:06
се разбира дека никое
Михаил Мојата чанта

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SURFAC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 00:07
и тие се душички кои имаат свој живот и треба да го живеат ГИ САКАМ ЖИВОТНИТЕ
Михаил Мојата чанта

Кон врв
Cao_Sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Септември.2006
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cao_Sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 00:15
 Hienite....tie ne se dusickiLOLstvarno se mnogu odvratni....uuu se naeziv..LOL
Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 15:34
zmija
te sakam goceeeeee
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 16:04
Не знам како се викаат на македонски овие бубачинја никакви грозни кои смрдат ако ги доприш Cimice е на италијански и се појавуваат на есен:(
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Lili.mk Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lili.mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 16:30
Ja gi mrzam polzavite bez kuca mnogu se ligavi i grozni,a i mrazam i se plasam mnogu od zmii
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2006 во 23:49
Originally posted by maja maja напиша:

Не знам како се викаат на македонски овие бубачинја никакви грозни кои смрдат ако ги доприш Cimice е на италијански и се појавуваат на есен:(
ako mislis na onie koi koga ke se ubijat smrdat mene mi se odvratni zmiite
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.