![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 74> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GO SAKAM PORADI NESRODNOSTA
![]() Изменето од ivin - 13.Декември.2006 во 00:04 |
|
![]() |
|
m.m. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Zverka..site znaeme kako ti e ...been there ..done that... znam deka ke zvuci klise ama ke vidis ke pomine...ke zaboravis...ke dojde drug koj ke znae sto ima pokraj sebe i kako da go neguva... ...ako ne cuvstvuvas isto kako da ne zivees...i bolkata e cuvstvo... btw. dobra ti e pesnata..ima mnooooogu emocii toa e ona sto e sekogas najvredno vo poezijata...cekam tvoja sledna pesna.... |
|
Today is the tomorrow you worried about yesterday
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
A be devojce -SVERKA ---sto sedis na forum ..trcaj po tipacot...sega..odma...
![]() |
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
А што ако типацот нема љубов за неа???/
Немој така некои работи може да се делува на некој не може ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Samo verba Nate..verba treba i nisto drugo
![]() citiram :
Verbata gi pravi rabotite vozmozni ...a lubovta lesni
![]() A ako tipacot ne ja saka....neka ne se grizi...nejzinata pesna prodolzuva ..samo sto drug ke ja dopise ..vo toa neka mi veruva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Така те сакам веќе, да се погледне и од друг аспект.. За сите има сонце мило мое
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Taka e Natus ..za site ima soncence ...a vo zima i snegce....na esen te dopira lisje zolto a naprolet vetre toplo te miluva ...iskombinirano seto toa ...IMA LUBOV SEKOJ DEN
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:43 |
|
![]() |
|
SBEPKA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Lele ne znaete kolku samo ste me raspolo`ile! Fala vi mng na vnimanieto, zaradi vas gi zasakav forumite!!! mmmuuuuuaaaaa |
|
Bo.Ja
|
|
![]() |
|
SBEPKA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
I ne ste me svatile dobro, nie se sakavme, ama izgleda na krajot se povredivme i dvajcata mnogu, i koga ednas ima golema karanica, posle i da sme pak zaedno, pak ostanuva ne{to {to ne potcetuva na toa... ama, toa e. belki ke ja bide :) |
|
Bo.Ja
|
|
![]() |
|
![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:43 |
|
![]() |
|
Buhovski A ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Jas sum srekna vo toj pogled, se uste sum so nego
![]() |
|
Buhovski A.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:42 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |