|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 22132214221522162217 2229> |
Автор | |
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preubavko lampioni.
Marko,me podseti..treba elkata da ja kitime uste malku,go obozavam toj moment,koga redime lampioni |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da Val...
jas veke i ja izvadiv na zena mi... sega neka dojde denot i neka stava lampioni... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATNO POPLADNE NA CEL SVET...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cao Svekre
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko,prijatno popladne
Devojcence,ti kako si mi... Dojdi da te gushnam malku...od koga ne sum t e gushnala |
|
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CAO NA SITE...AJDE BELKIM KE SE ZBEREME NEKOGASH VO SKOROSHNO VREME PAK SITE...I MALKU DA SI GI NAPOLNIME BATERIITE....
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CAO CUCO....KE SE SOBEREM TUKA SME...SAMO SITE SO OBVRSKITE....
UBAVO POPLADNE |
|
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ima uste tuka... ostana li nekoj?
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas,irence,koj moze drug...
|
|
|
|
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super Val... ubavo Tebe da pozdravam... se shashardisuvam vo posledno
vreme od obvrski... interesno e ... no mi nedostiga druzbata so vas
milickite...
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Irence i mene mi falevte dva dena....ali eve nadomestuvam..i od doma...od utre na rabota,,,pa ke bidam povekje so vas...
A ti imas obvrski mnogu?> |
|
|
|
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam Val prilicno obvrski... no interesno mi e...
samo sto mi nedostigate vie... ama gledam barem po malku da ve citnam i da ve pozdravam... se naviknav na Nasava Tema ... i na site vas... osobeno na nekoi za prijatno popladne Val ... se citkame utre se nadevam. Da dovrsam uste nesto... |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dovrshi Irence
Se citkame utre Prijatno popldane... |
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мачките...
Колку и да се тепаат мачките, секогаш ќе има многу мачиња. - Ејбрахам Линколн Кучињата имаат сопственици, мачките имаат послуга. - Анон Ако куче ти дојде во скут, тоа е затоа што те сака; ако мачка го направи истото, тоа е затоа што таму е потопло. - Алфред Норт Вајтхед Мачката можеби е најдобар пријател на човекот, но никогаш не би се понижила да признае. - Даг Ларсон Изразот ’домашна мачка’ е оксиморон. - Џорџ Вил Мачките се попаметни од кучињата. Нема шанси да натераш осум мачки да влечат санка на снег. - Џеф Валдез Од сите божји суштества, само мачката неможе да се држи заробена на каиш. Кога човек би можел да се вкрсти со мачка, тоа би го усовршило човекот, но би ја дегенерирало мачката. - Марк Твен Некои велат дека мачките се подмолни, злобни и сурови. Точно, но исто така имаат и други квалитети. - Миси Дицик Кога мачките би можеле да зборуваат, не би. - Нен Портер За да избањаш мачка потребно е: брутална сила, одлучност, храброст и мачка. Најчесто проблемот е да дојдеш до ова последното. - Стивен Бејкер Господ ја направил мачката за да ни го долови задоволството од галење на тигар. - Непознат Принципот на мачките е дека не губиш ништо ако побараш да ти дадат тоа што сакаш. Мачките се деликатни суштества и се подложни на многу болести, но сеуште не сум слушнал за некоја што патела од несоница. - Џозеф Вуд Крач Мачката се преправа дека спие за подобро да гледа. - Франсоа-Огист Рене де Шатобријан Луѓето што мразат мачки, во наредниот живот ќе бидат глувци. - Феит Резник Не постојат обични мачки. - Колет Жените и мачките ќе прават што сакаат, а мажите и кучињата треба да се опуштат и да се помират. - Роберт А. Хеинлин |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 22132214221522162217 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |