|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 21852186218721882189 2229> |
Автор | |
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ретко станувам волку рано...ама прекрасно се чувствувам
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas mi e drago toa da go slusam...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
марко ајде јас и ти по едно кафенце додека стигнат останатите
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ... bas ubavo drustvo sabajlevo...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo oblechi corapi... se razbira nylon... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега ме потсети....ми вети дека ке ставиш и некоја сликичка од некој тип
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБАР ДЕН...
НЕКА ВИ БИДЕ УБАВ ДЕНОВ ШТО СЛЕДИ . |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam... toa bese vcera... ama malku bev bussy... i sega nemozam da se setam...
pochnuvam da zaboravam... Otisol nekoj na doktor... - doktore... pomagaj... pocnav da zaboravam.. - a kako toa? - ami koga ke se kacham nad zenata ... zaboraviv zosto se kachiv... a koga ke se kacham na sveskata ... zaboravam da slezam... ufffffffffffff |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРКОО
И ДЕНЕС ЈА НЕМА ВАЛ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo Vojvodo... za vikendot gledav na emisijata Jadi burek so Janko.. imase gostin Popovski ... nekako... zboruvase za negovite kngigi - za Mijacite (jas sum mijak)... - za Djordji Kastriot - Iskender... (toa bilo vtoriot Aleksandar Makedonski)... imase i dosta drugi knigi... ke gledam ke gi najdam... Se ozenil nekoj od Prilep... se javil da go prechekaat na zeleznicka stanica: - che se zenam.... se sobrale rodnini i drugari... i normalno so limena muzika... koga stignal ... videle deka zenskata e nazorliva vo ochite... - abe ... zenskata ti e nazorliva... - ami sto ako... NE CHE JA NOSAM NA GAJDJANJE ... EBAGO... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ... mnogu ni nedostasuva...
ama mora da drzime kondicija... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bile vo zooloska gradina ucenicite...
medju niv i mali Djokica... - ucitelke... ucitelkeeee.... sto e ona na nosorogot medju nozete... - ami toa... ne e nistoooo.... Djokica na drugarcheto: - ti rekov deka ucitelkata e ku*va... za nea alat od edno metro ne e nisto.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРОУТРО ЗА ПИТУ И ГОСПОЃАТА СО ЧИЗМИЧКИТЕ
|
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 21852186218721882189 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |