|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика | страница <12345 58> |
Автор | ||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja pa bas mislam deka zenite poveke uzivaat vo sexot togas - mozda gresam, neznam ?
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bosa me pukna od smeenje
|
||
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
белег не сакав да звучи смешно.....
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema sansi
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj,be ...postavuva vakvi glupavi prashanja?,...treba da se banira,...ili kako veke go vikate toa?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne nad 35 nad 45 sakam
|
||
dudenz
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more more aj i jas nesto da zalepam tuka zeleno oj SEXY ona ninga sto go vika 1vreme edna tura vistina e ne si ti uste za toj ritam mladda si ce ti dojde mnogu ona naj iskreno a dana zasto bre pa i ti duri se plasis od nad 24 godini a :) phaa me iznasmeavte sakate nesto ama ne sakate da vi go dadat:)
inace da se vratam na temava kakva sefica imam 48 godinsna od sofija plus ima aerobik sala i tamu sefica e stegnata ma ne i davate ni 25 godini kaj mozete vie so toj prepon ne si igrajte majtap:)Isto kako vinoto so starosta
ama i paznata treba da se zapazi a i treba mala razlika so godinite vo vrskata da znaete od licno iskustvo da se bide u moda:)
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne pa dali ima i takvi koi na tolku stari godini moze da go prodavaat svoeto telo!!!!!!
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
vasi44
Група Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima jas znam edna
|
||
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема ништо лошо да имаш секс со 35год. особа па и постара зрела особа е тоа која знае што сака во сексот а и може многу да даде би имал зошто да не.
|
||
Itn...
|
||
HTML
Група Регистриран: 20.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nA MOi godini (21) .. NE BI SAKAL :)!
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако е добро одржана зошто да не иако поке сакам мали пресни свежи |
||
trendafil
Нов член Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se mazi do kaj 35 da, ama zeni ne
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Внеси реплика | страница <12345 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |