IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што да си купиме од SEXY SHOP
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што да си купиме од SEXY SHOP

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 19>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 19:09
kondomciic:)
so cresa ili jagoda preporacano:)

Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 20:04
Originally posted by Dana Dana напиша:

Kupi si eden kamsik i neka te ispleskaat dobro Wink LOL
  Фала, фалаб ДанаCry. Кај ке ме тепаат со камшикот па и јас да го купам, не сум за таква инвестиција.LOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 03:33
pak ne mi kazavte koj vibrator...Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 03:46
pa nemoj plastika nesto silikonsko ti treba 1500 denari ti se :)
site
LOLWink
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 04:56
Ma nesto zivo sto mrda, a ne staticno, zemi nesto na baterii, slusav od nekoi clenki tuka deka imalo so brzini, epa kolku ti drzi takov zemi LOLWink
Кон врв
perinosi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2006
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај perinosi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 05:00
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Па, бојата по вкус избери си ја, а димензиите (должина и дебелина) според тоа кои ке ти одговараат, нели калапот мора да се погоди.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 05:32
LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 13:51
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Poracaj si go onoj ma so 7 brzini, super ke ti bide, samo sto e skap LOL E ne mu ja znam firmata.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 13:53
ma za tie pari sto ke gi dades iznajmi si zigolo ziv vibrator sto ke ti vestacki bar sea po site oglasi gi imas imas golem izbor
Itn...
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 13:54
Znaes li be kolku pari e d iznajmis zigolo, mene drugar mi mi kazuvase za nekoj negov drugar bla bla sto u Italija rabotel ko zigolo, ej, mnogu pari se toa LOL LOL
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 13:55
Abe kaj nas u Mk i za 1000den za saat vreme go imas ne e skapo kaj nas ... e sea neznam tipkata kade zivee ako e vo Mk ondak i se isplati eve ja ke i dojdam za 500 den saat vreme popust za forumdziki
Itn...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 17:28
lugje sto bide so vibratorite , si kupivte li  ?
daj be nekoj neka mi donese i mene eden za nova godina LOL
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 20:37
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

lugje sto bide so vibratorite , si kupivte li  ?
daj be nekoj neka mi donese i mene eden za nova godina LOL

еве јас ке ја преземам таја обврска LOL LOL LOL ИМАШ Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2007 во 23:17
heheh
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.