|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 21832184218521862187 2229> |
Автор | |
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кое чупе Питу? |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Манекенката Софија Пеливанова (21) е една од петте најубави девојки на изборот за Мис модел на светот. Софија влезе меѓу петте најубави на изборот, што се одржа во петокот во ексклузивното место наречено "прозорец на светот" во Шензен, Кина. На изборот учествувале убавици од 70 земји, а убавата кавадарчанка Софија успеала да влезе во потесниот круг на финалето и да се пласира меѓу првите пет најубави девојки.
Софија е студентка на Педагошкиата Акедемија во Скопје. Висока е 178 см, а тешка 54 килограми. На изборот носеше креација од штипската модна куќа "Нана", а националниот костум и го изработи Јасмина Дракул. Пред да замине за Кина таа ни изјави дека не се плаши од летање, но за да ја разбие тремата ќе понесе со себе и кавадаречка жолта. Лицентацата за овој избор за Македонија ја има Роберт Граматиков. Извор: Вест ЕВЕ ОВА ЧУПЕ АМА НЕШТО НЕ ОДИ СЛИКАТА ... И НАВИСТИНА Е ПРЕКРАСНА ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам утре ќе бидат тука сите... ќе имам повеќе време...
|
|
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vojvodo koja e malata..pusti slika..
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
irena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе видат во Вест ќе отворам сега... имаме ние природни убавини Питу...
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АБЕ ЈА ИМА И НА ИДИВИДИ...
АМА НЕШТО ОВА ФОРУМОВ НЕ МИ ДАВА ДА ПРАВАМ ДАУНЛОАД НА СЛИКИ .. |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LAV sum na horoskop
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima nekoj ovde ili site otidoa da kupuvaat cestitki za Nova godina i Bozik?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be {to e ovaa rabota, taman jas koa se pojavuvam, vas nigde ve nema. Izgleda duri i Caricata e otsutna denes. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojce...nie sami si gi stampame:))..cestitkite..arno me potseti treba da kupuvam za kerka mi:) Dzaki ostaj horoskopot toa bosonogoto devejce denes e razlosheno i kazuva loshi rabota:)) |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marijana i jas treba da kupuvam ama nikako da otidam do centar i da zemam
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu, pak ve nema, jas nemav struja do sega
|
|
s.r. Dzaki |
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ич неубав ден...
ПОЗДРАВ ЏАКИ ,ДЕВОЈЧЕ ИРЕНА ТРУЦК, ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ... |
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav PITU
|
|
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 21832184218521862187 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |