|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 45> |
Автор | |||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СЕ РАЗБИРА ДЕКА МОЖЕ
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе една недела другарчина другата ке се искините од плескање и после пак другарчина ...каде така ???
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не туку цепидлачите кај има лапсуз
Прво другата тема има може неможе и така 100 страни и убедувања вака најубаво ке се покаже.. Друга работа да може ако се од ист пол, нема место паметни сте ми се подразбира ист пол што е... Читајки ги сите сто страни во анкетата се сите можни одговори.. значи некој вика може, некој не може некој најдобар другар му е геј... некој да од ист пол е можно само.. |
|||
|
|||
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Masko i zensko drugari ?? Tesko mnogu, mnogu tesko. Ako se drugari toa znaci deka treba i da izleguvaat zaedno pa i pokasno da ostanat i ete ti bela. A ako moraat i da se pripomognat vo nesto uste pogolema zbrka. Pa gospod zatoa gi stvoril kako razliciti. Megusebnata hemija ne moze da se izbegne pa luge sme a razliciot pol go pravi svoeto i na kraj mora da padne odluka, spoj ili rastanak.
Drugo e drugarstvo od daleku, kako pisuvanje, telefon i taka. Toa moze i obicno e iskreno . |
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се предомислив - можи- ако е грда
|
|||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја гласав... немам такво искуство...
Од причина што до сега тие што сум ги рачунала за пријатели ми се имаат “пуштено“... ама оставам место за пријатели во иднина (затоа и не гласав “не може“) |
|||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако е грда нема ни здраво да и кажеш... |
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не бе шојма врска то со другарството???????????
ама има врска со муваље и така натаму...не е така???ете јас имам и убај и грди другарки па се имам измувано само со некој поубај ... па така е !!!
|
|||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А да... грдите другарки се добри ако имаат убави другарки... многу побрзо се стига до поубавата преку грда другарка |
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оти ме свајкаш погрешно јас не се дружам со другарките мој за да стигнам до некоја друга... имам другарки шо си ги сакам многу (како другарки ) ама не сум сакал никогаш да се смувам со нив...а ако е некоја јака е па кој не би сакал...така? |
|||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
беше мал совет... зошто е убаво да одржуваш контакт и со грди другарки
|
|||
Cao_Sk
Сениор Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa dobro e toa...obicno grdite devojki imaat ubavi drugarki
|
|||
suzana
Нов член Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
anketata ne moze da go pokaze vistinskoto mislenje na mnozinstvoto, zatoa sto ne moze site clenovi da glasaat, bez pricina uskrateno im e pravoto na glas na povekjeto
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да на повеќето кои се нови..Ке се стекнат и со статус сениор и ќе можат да гласаат..Но не значи и дека не може да се изјаснат околу темата..
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |