|
Каков интернет користите ? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wadsl od OnNet.Brzina 512 i limit 10GB.Znae ponekogas da padne megutoa globalno e super vo odnos na ostanatata konk*rencija.Sega za sega ovaa ponuda na onnet e momentalno najisplatliva na pazarot.
Pozdrav.
|
|
StorMexX
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koristam internet od On.Net 768k 8 giga limit no eve i objasnuvanje zaso u nasata drzava nema neogranicen internet:
Ovaa drzava e lopovska drzava da internetot e 50 den mesecno 5 lugje bi se uklucile samo da plakjaat poevtino...A pri toa mrezata se opteretuva i provajderite nemaat "RACUN" da davaat neogranicen.Bas se sekjavam minatata godina koga bese vlasnikot na On.Net vo emisijata "Jadi Burek" zborese taka.Se zavisi od nas... |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Користам кабловски од Телекабел... Добар беше, у последно време многу почна да паѓа
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wireless - bezzicen , ne sum zadovolna, ama kolku pari , tolku muzika.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dial-up....................
Изменето од Dogi - 31.Март.2009 во 15:41 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koristam kabelski internet i so da kazam....neam komentar...za mene e super oti e free......tie so se od Veles neka dadat komentar
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kablovsk 1500 plakas i surfas kolku sto sakas
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kablovski od Telekabel....super e
|
|
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po pravilo Kabelskiot internet e pobrz od ADSL, ali ovie majmunive od kaj nas zavisi kolku Public IP ADresi ke kupat i posle da gi delat. Ocigledno slab e zasto na edna Public IP Adresa stavaat mnogu Privatni i posto bandwithot se deli zatoa e posporo. A ako ne zemat novi IP adresi brzinata uste ke se namaluva. Kolku sto mozam ja da vidam barem vo dogovorot na Telekabel oni ne ja garantiraat brzinata na internetot, taka da sto sakaat mozat da pravat.
Toa sega za sega so ovoj zakon nemoze da se regulira ama da se nadevame deka ke se stavired, a so zgolemuvanje na konk*rencijata ke mora da napravat nesto.
Pozdrav
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kablovski ,mnogu pobrz e od ADSL(barem telekabel) i poeftin...kolku sakas simnuvaj,pak si plakas 1500
|
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kablovski i ADSL. Na adsl-ot mu se odbroeni denovite, a se nadevam i na kompanijata koja go nudi. barem jas nema da si imam nikakva rabota so banda lopovi.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Adsl ama slabo zadovolen. Brz e ama limit mnogu malku
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто и телекабел.... Брзината е супер али даунлоад само 600 мб имам јас и секогаш прекорачувам......
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2.5 megabiti!!! Ferrariiiiiiiii во моментов!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |