IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 866867868869870 931>
Автор
Порака
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:49
tuuuu....subavo...sea kniga nema da fatam....LOLLOLLOL
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:49

Eve kalince i za tebe WinkWink
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:51

fala,fala....

lele ne mi zbori za kniga,ni ja ne fativ,ama imam pricina za toa...........Embarrassed

ne mozam da se skoncentriram luge,vcera mi bese najubavata vecer vo zivotot Tongue
flipsi donesi viski,jas ke go platam! Big%20smile
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:54
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

fala,fala....

lele ne mi zbori za kniga,ni ja ne fativ,ama imam pricina za toa...........Embarrassed

ne mozam da se skoncentriram luge,vcera mi bese najubavata vecer vo zivotot Tongue
flipsi donesi viski,jas ke go platam! Big%20smile
i ja nemozam...celo vreme mislam na neso....milo mi e sto si pominala ubavo i sto ti bila najubavaSmile
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:54

eve za trojcata da nzadravime za najubavata vecer na Kalince i da ima uste mnogu takvi veceri site da imame takvi nokiWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:56

luge stvarno na site vi go posakuvam toa.....

i da vi kazam deka cuda postojat

i deka zelbite se ispolnuvaat ako posakuvas dovolno mnogu

.....vcera bev so tipot sto go sakam 3 godini..........Big%20smilevo oblaci sum !!!

kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:57
Ehee super kalince bas mi e milo, i jas toa sekogas go velam ako sakas nesto mnogu ke ti se ispolni, se vo svoe vreme Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:59

taka e zlaticko...treba samo da veruvame....

iako jas mislev deka nema veke da bideme zaedno, vcera se sluci spontano i bese prekrasno.....Tongue
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 20:03

Za vakvi prigodi specijalniot pijalok Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 20:07
ziveli mili moi......Big%20smileHug
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 20:07
treba samo da imame nadez i se ke si dojde na svoe mesto i vo svoe vreme Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 20:08
ziveliiiii...i site da imame sreka kako kalina...Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 20:08
Ete kako si se najdovme site so isto razmisluvanje najubo drustvo sme Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 20:10
milite tie......bas mi prija vaseto drustvo....i ke vidite deka zelbite se ispolnuvaat.....Big%20smile
ziveli
kuliraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 866867868869870 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.