![]() |
|
Има ли тим со повеке титули од Р.Мадрид? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neznam sto kazuvaat, mene taka ne mi lici - pak si gubat od Lion, pak isto so Dinamo Kiev, vo Spanija pak 2-3 mesto, se e isto, ne gledam razlika?
Davaat poveke golovi, a uste poveke primaat, a od zasiluvanjata samo Van Nistelroj do nekade se opravduva, drugive nisto.
|
|
![]() |
|
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
abe zatoa barca izgubi od Real 2:0
![]() |
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Aha, vidi tabela, ili nesto ne ti se gleda.
Sampion ne se stanuva samo ako pobedis edna golema ekipa, sampion se stanuva ako igras dobro cela sezona, a posebno protiv malite ekipi. Tuka se gubat bodovi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
REAL SAMPIONI PO KOJ PAT KAZUVAM
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
![]() |
|
vasi44 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
i 100 da kazis za cabe ne sfajkaat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma nemozam da svatam, ja ja gledam tabelata i prva e Barsa.
kako da svatam ?
![]() |
|
![]() |
|
vasi44 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
dobro de ronldinho go nema i barca ja nema
ronaldihno e uste 2 god. setne barca out ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
haha
![]() |
|
Михаил Мојата чанта
|
![]() |
|
pa taka e setne ke igra za pari ko ronaldo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Abe izgovori ima milion ama pogledni ja tabelata i kazi mi koj e prv
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Bravo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
definitivno |
|
![]() |
|
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
ke vidime na kraj na sezona koj ke e prv ama sigurno ke e REAL MADRID
koj moze drug ke gi pobedat na BARSA na gosti
samo toa nekoj ne moze da go prifati
:)
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
barsa igraat vonzemski fudbal.....tesko so niv.....kako da ne se del od
univerzumot. Takva igra ne pamtam poslednive 6-7 godini. Neka ti bide
pogolema satisfakcija ako real osvojat titula, a ne da gi pobedat
barsa. Ako Real gi pobedi barsa i so 10-0 a barsa stane sampion togas
barsa e pojaka, zasto titulite ne se osovjuvaat vo derbijata tuku
protiv "slabite" klubovi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |