|
Дечко од клас |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I TOA SI BIVA 21 VEK SME
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze nemam nisto protiv i jas imav greska li e toa
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne......
te prasav sto ti znaci toa zavisi..?
|
|
kuliraj
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi mislam ako mi se dopaga zosto da ne bideme zaedno se e mozno!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe zlato i ja go rekov istoto.....toa se odnesuva na site sto ti se dopagaat,nebitno dali ti e u klas ili na rabota ili ne znam od kade....
|
|
kuliraj
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досега од она што сум го видела само една од пет врски од клас успеваат... Оние чија врска не успеала не разговараат, а и кога разговараат се само на здраво и како си. Едни дури и се венчаа после 5 години откако завршија, а по уште 5 се разведоа... така, и таа врска ја сметам за неуспешна. Мојот став е генерално (88%) против. |
|
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер е да се има дечко од клас. Заедно бевме 4 години од 4та година средно. Спонтано се роди љубов меѓу нас
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не фала
имаше едни од мој клас, одеа еден месец и се скараа и од тогаш не прават муабет... посебно не од годинава, кога сме воглавно женски клас... има и други риби во морето |
|
Praski4ka
Нов член Регистриран: 11.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hhhhh nema vrska.I jas imav de4ko od klas...Najnormalno posleto,na edno zdravo bevme 2 godini,duri i 2 pati se ima deseno po nekoja 4ista slu4ajnost pokraj drugi prijateli od klasot zaedno da izlezeme,on so devojka,jas so de4ko.... |
|
Crazy One
Нов член Регистриран: 12.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечко од клас? не фала.
кај мене во клас беа 3 пара, сега никој со нокого не прави муабет.дури некои не сакаат да се видат. |
|
Koj rano rani ili e pekar ili e budala
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми се свиѓа идејата баш..имам многу такви примери кои завршиле лошо,меѓутоа ако пак се засакаат многу тоа е,нема бегање..ама боље не..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас немам дечко од клас ама имам добар класен
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум имала врска со некој од мој клас или моја генерација,секогаш ми се допаѓале постари, но не премногу |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глупа ми е идејата.
А кај мене у клас, имаме малце машки, па и немам некој избор, така да тоа не би се десило ни под разно |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |