|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 74> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili whatever
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam bas vo toa!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:48 |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:47 |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e pravilo....No so lichnista koja te ispolnuva pred se si sroden vo odnos na vzaemni pobaruvanja zelbi itn..se dodeka ne si podolgo vreme so nekoja osoba ne znaesh dali taa vprocem ili ti nejze si i sroden,dali odgovarash na nejzinite zelbi, zosto ljubovta na samiot pocetok e slepa i manite ne gi gledame, no koga ke se smirat strastite togash na povrshina izleguva ona koe faktichki e eden realen svet vo koj treba da se zivee.Taka da zaslepenosta od koga ke mine se pojavuva ova kolku taa ili ti imate srodnost.
Изменето од maja - 10.Декември.2006 во 16:33 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srodni dusi nesto najubavo da ti se sluci!!!!!!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
m.m.
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke ja najdes svojata srodna dusa site koi si gi sretnal prethodno ke ti izgledaat kako bleda kopija, sekoj covek za koj si mislel deka ti odgovara vo eden ili drug nacin e nisto vo sporedba so srodanata dusa...KOGA KE JA NAJDES SVOJATA SRODNA DUSA KE SE CUVSTVUVAS DEKA KONECNO SI DOSOL DOMA ..KADE STO PRIPAGAS SO CELOTO TELO I DUSA... |
|
m.m.
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE KOLKU SUM STANALA EMOTIVNA ...KO ZALJUBENA DA SUM A?!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво мила |
|
|
|
m.m.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagodaram ...blagodaram...
|
|
Today is the tomorrow you worried about yesterday
|
|
SBEPKA
Нов член Регистриран: 12.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka jas se vljubiv, i mozebi ne bev svatena.... ili ne znam so bese problemot.... na koj mu se cita neka ja procita pesnata, mozebi ke svati, i prifakam komentari Kolku i da e te{ko da poveruvam Be{e samo simpatija, Uteha za ona {to predizvikuva{e bolka toga{... I ne znam kako, ne znam zo{to, No kako i sekoe nepi{ano pravilo, Se ispolni i ova, Se slu~i ona {to ne sakav da se slu~i, I ona {to planirav da go izbegnam! Ne{to {to ne treba{e da bide ni seriozno... I kako pominuva{e vremeto, I kako se mno`ea na{ite zaedni~ki spomeni i I kako go sogleduvav negoviot karakter, I kako se stanuva{e edna sovr{ena tajna Samo na{a i ni~ija druga, Se fativ sebe si vo stapica na moeto srce... I koga treba{e da se lutam, bev prva {to popu{ta{e, I koga treba{e se karam, bev prva koja go po~nuva{e bakne`ot, I koga mi treba{e nekoj vo nokta Bev onaa koja prva veze{e slatki zborovi Koi izviraa od dnoto na moeto malo, a sepak golemo srce! Sakav da mu bidam ubava, Sakav da go vosh*tuvam, Sakav da go lutam, Sakav da go vozbuduvam, I mo`ebi na po~etokot ne, Ama sega znam Deka mo`ebi sakav Da go sakam i da me saka! Kolku samo pati bevme zaedno dodeka pagaa ybezdi, Kolku samo pati bevme pripieni Koga vrne{e do`d, Kolku samo pati go gledav kako e ta`en, Kolku samo pati se karavme za A sega ne mo`am ni da se potsetam na seto toa Zatoa {to me tera na pla~... I ne sakam, a mislam na se, I ne sakam a mislam na nego, I ne sakam da gi peam ,,na{ite pesni,, I kolku samo sakam da mo`am da ka`am sega Deka ne mi zna~i ni{to, ama ba{ ni{to!!! I pla~am koga ke se setam na na{eto mesto, I lipam koga mislam deka mo`ebi Nikoga{ veke nema da bidam tamu so nego! A znam deka nikade ne zgre{iv, I znam deka jas sum taa {to treba da se luti, I kolku i da e te{ko da poveruvam Ve}e e kraj... ne sakam da se povreduvam do beskraj! Ke se prepravam deka mi e lesno, Ke se pepravam deka e se kako {to treba, I samo jas ke bidam taa {to znae kako mi e vsu{nost, No koga toga{ Ke pomine se... Mo`ebi Kolku i da e te{ko da poveruvam... |
|
Bo.Ja
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекрасно од душа напишано Ѕверка, мене ме раздрма.. Го читав со внимание, си дала премногу искрени емоции да го напишеш да човек се почувствува како тебе..
Едно да ти кажам, ненајавено доагаат големите љубави, но не значи и дека остануваат.. Сте почнале со пријателство, си се бранела цело време, не сакајќи да прифатиш од ништо нешто да стане, до оној моменрт додека толку не си се заљубила да скоро и си се изгубила... Немој да тажиш, едноставно не ти бил сроден или не ти била судбина штом не сте се уште заедно... Велиш сте се карале за ситници?Да, од љубов можеби, но тие ситници можеле да прераснат понатаму во посериозни проблематики на кои нема да може да им најдете крај.. Понекогаш работите кои се случуваат или лугето кои ги губиме не се случајни, така прифатиго..Како добар спомен, дел од твојот живот и гордо напред.. Ке дојде и сонцето за тебе.. |
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zverka me naezi i se prepoznav na momenti.....
prekrasno
|
|
kuliraj
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |