IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте неверни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте неверни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 39>
Автор
Порака
Cao_Sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Септември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cao_Sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 22:21

ako si neveren...treba da bides spremen deka i na tebe ke ti se sluci toa....prasaj se dali mozes da go podneses toa!!!Wink da pretpostavis kako ke ti bide na tebe vo toj moment...ako mozes...nemas galje!Winkslobodno prodolzi!!!Wink

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 01:06
Убаво кажано..... Clap
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
centar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2006
Поени: 89
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај centar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 15:32
neveren?  nikogas
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 18:43
Abe celo skopje se siba, se svalerisuva od jutra do sutra a sega na forumov site verni e kako ne be, zimi majkaLOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 23:40
AngryAngryAngry Од кај знаеш па ти дали ние сме или не сме неверни?? И многу ми е гајле дали веруваш дека не сум неверна или не....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 00:19
sto ve vas toa interesira neli sekoj covek ima svoja privatnost pa i jas
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 00:22
Originally posted by laze laze напиша:

sto ve vas toa interesira neli sekoj covek ima svoja privatnost pa i jas
Dali go opravduvash neverstvoto?Dali nekogash si bil izneveren, dali si ja osetil bolkata od neverstvoto?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 14:12
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

AngryAngryAngry Од кај знаеш па ти дали ние сме или не сме неверни?? И многу ми е гајле дали веруваш дека не сум неверна или не....

Ma ti imas 16 - veruvam deka si verna i ne tuku mi stavaj Angry na mene. Znam ja sto se pravi, a ti toa vreme ako si u krevet ne sum ja kriv.
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 15:29
Jas malku sum neveren LOL
Кон врв
Kukle Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2006
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kukle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 23:24
Само еднаш изварав еден, ама после тоа му раскинав така да веројатно ВЕРНА СУМ ако тоа не се брои или па така се тешам Wink
Don't regert what you've done...but what you haven't!!!
Кон врв
_AntiChrist_ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2006
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај _AntiChrist_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 11:59

Ни на крај памет да си ја изневерам последнава.... порано кога идев со други типки пошто не беа многу заинтересирани за мене... и така... иначе сега моментално сум верен во вистинска смисла на зборот носам и бурма.

Свињокол и Смртоствор!
Кон врв
milen@idividi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2006
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milen@idividi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 22:09
Originally posted by _AntiChrist_ _AntiChrist_ напиша:

Ни на крај памет да си ја изневерам последнава.... порано кога идев со други типки пошто не беа многу заинтересирани за мене... и така... иначе сега моментално сум верен во вистинска смисла на зборот носам и бурма.

Epa dodeka ne te izneverat ke si mislis taka Smile ..... hehhehe
Science is my religion!
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 22:24
Pa po malku SmileLOL
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 16:36
не сме неверни
..........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 39>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.