|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Автор | |||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ili ova ??? Ova e za tebe sreka i ljubov ??? |
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I posle nindza bil lud
pa ja sum eden od najnormalnite ovde ako vaka gledame |
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A eve ja i tretata varijanta napisana od tebe : Originally posted by girl_power Se soglasuvam celosno so tragach deka postoenjeto na doverba i ljubomorata se sprotivni poimovi. Jas sum momentalno u vrska so eden patoloski ljubomoren tip slicen na goreopisaniot od chuchuliga,i se cuvstvuvam zarobeno kako vo magicen krug. Ne mozam da go ostavam zosto veke zaodeni sme podolgo vreme a od druga strana pak so tekot na vremeto sostojbata se vlosuva. Toj smee da izleguva so drugarite a jas ne smeam pod izgovor deka nema doverba vo mene. Probav da go smenam no zaludno.... se cuvstvuvam kako robinka. Ve molam ako nekoj imal ili ima slicen problem kako mojov neka pise fala mnogu Dakle ... ? Ajde kazi si realno da ti pomogneme Изменето од nindza - 10.Декември.2006 во 01:50 |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
dobro de
dokaza so tolku se potresuvas i nerviras ne mi e jasno |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I posle nindza ne znael da razmisluva realno
bar ne menjam stavovi na sekoi dve minuti ...de sum srecen so partnerot ....de sum robinka...de sakam da mu raskinam ...de go obozavam....de me maltretira ....de tesko e da te ogovaraat Devojce sozemi se i pocni od pocetok PS. Anakin Ne be ne se nerviram... ama uopste hobi mi e da bidam ja uvek u pravo Изменето од nindza - 10.Декември.2006 во 01:54 |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
zaebano hobi veruvaj
treba dosta energija hehehe Изменето од anakin - 10.Декември.2006 во 01:54 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
MIRNI
|
|||||
|
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
i so sea?
si najdovte mani i so? dajte da pisuvame neso pointeresno |
|||||
|
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
hhahahahahahahahaa Abe devojko ... ti ne me poznavas , niti znaesh dali sum imal dolga vrska , vrski...nemas pojma znaci ...aj da vidam od kaj ti vakva informacija ??? Kaj sum napishal jas nesto takvo sto bi te navelo natakvo razmisluvanje ... ?? Sea i vidovita li stana ... ??? Sto lupetash be dete ... koj vika ja sum sovrshen ... i ne e tema na rasprava ja sto baram ili ne baram ... Poentata e deka si ti patoloshki lazov ( no najmnogu se lazesh samata sebe ...pa pobogu citaj se gore ) ili ne znaesh da se izrazuvash ...a zasto e toa taka nema da navleguvam bidejki ne sum psihijatar a bogami ni profesor po logika ajd zdravo idi trkni po burek |
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne me napagaj bez veze koga nemas pojma za mene ama bas nisto nego daj da najdeme resenie za tvojot problem ( TVOJOT decko e ljubomoren , Ti imash problem , TI prasha , TEBE ne ti e jasno okk Hellloooou ) Изменето од nindza - 10.Декември.2006 во 02:15 |
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
abe vie ste bile shapioni
|
|||||
|
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Inaku da se vratam apstraktno na temata :
DODEKA IMA OVCI , KE IMA I VUNA Ljubomorata i scenite se samo arsenal na patoloski licnosti za ostvaruvanje na nekoja si sebicna cel. Toa e oblik na KONTROLA vrz emociite , deluvanjata i sozdava OGRANICUVANJE. A ljubovta ( VISTINSKATA ) kako pojava ne poznava OGRANIVANJA znaci toa logicki ne moze da bide ljubov , i sekoe takvo odnesuvanje e NELJUBOV , sebicnost ( sakale nie da si prizneme toa ili ne no toa e vistinata ). Toj sto vika te sakam zatoa sum takov losh so tebe , bolno ljubomoren ...e kako dete koe ne saka nikoj drug da se igra so negovite IGRACKI.Toa e IZMAMA , MANIPULACIJA . No, nekoi luge sakaat da bidat igracki i pagaat vo ovaa zamka ...mislejki deka se sakani. Nekoi luge sakaat da bidat slepi, bidejki se PLASHLIVI , bidejki se OGRANICUVAAT i zatoa ke bidat ovci manipulirani od opsesivniot ljubovnik/ca I da zakljucime... Dodeka ima ovci , ke ima i vuna i Loshiot volk ke gi jade glupite ovchichki sekogash . Fala na paznji i prijatno |
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A milo mi e sto me pratis ...samo ne si procitala ubavo... aj bas iskopiraj toa ...jas vikam ne sum rekol bash taka...
I da dolgite vrski imaa pomala shansa za uspeh toa e tocno i kakva ima vrska toa sea ??? PS I ke te citiram kolku sakam hehehehe za da stanesh eptem popularna so tvoite misli i razmisluvanja koi plenat i dopiraat i do najzakoravenite srca |
|||||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa ok primam izvinjenje ja ne ti mislam be devojce losho ... samo ne me razbirash ti ... toa e toa sto go zborev i preeska |
|||||
Внеси реплика | страница <1 678910 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |