![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 473> |
Автор | ||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fala na dvete pozdravcinja...
mi znacat
![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
ми фали ми недостига гаќиве шо ги носев неделаава, али мајка ми пустата вика: доста ги носеше, ајде, мувла фатија
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Ghost - 08.Декември.2006 во 17:07 |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Abe celiot si cesit Ghost .
Mene neznam so mi fali cel den se mislam ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
mi fali objasnuvanje , ama izgleda nema da go dobijam
|
||
![]() |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
ke go dobies milo....se ke se doznae,uzivaj.....guskam
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Kalince, ti ako ne si , nema koj da me gushne na forumot
![]() ![]() ![]() bas si dusicka, srce milo ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
koj kako si zasluzil.....i ti sekogas si mila so mene i me guskas i mi prais muabet....kako da ne te sakam
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од babyblue - 08.Декември.2006 во 19:28 |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
|
I jas..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
Plavusa kaj si ma?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
babyblue +KaLina + plavusa +emus +FLipsi +BiG KiSs +Mona Liza + Snegulka + emilija_90 = BEST FRIENDS
![]() ![]() ![]() Изменето од Mona Liza - 08.Декември.2006 во 19:30 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9091929394 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |