IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога би имале само уште еден ден...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога би имале само уште еден ден...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 37>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 23:05
Originally posted by beleg beleg напиша:

Nisto nema da pravam,samo ke gledam dolgo,dolgo vo ocinjata moi mili, najmili za da gi zapomnam,za da me zapomnat...

nikogas dosega ne me rasplakalo nesto na forumov...ama postov....Cry
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 23:07
bi sakala da stignam do tihiot okean na nekoja ogromna plaza kaj so nema lugje, da si gi zemam patikite vrace i da trcam po bregot a penata da me pliska...:)

da zastanuvam odvreme navreme i da mislam na se ona sto me pravelo srekjna....na toa kakva licnost sum bila...a lugjeto sto gi sakam poznavajki me da sfatat deka ne sum so niv BAS TOJ DEN zatoa sto gi sakam i zatoa sto se sakam sebesi i zatoa sto si go sakam zivotot:)
Кон врв
joli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 23:09
jas bi sedela doma samo so moite i bi uzivala vo toj den, ne bi viknala nikoj drug zatoa sto site drugi so vreme ne zaboravaat samo najnajbliskite NEMAUnhappy 

Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 23:15

Јас веќе си кажав што би правела во таква ситуација (исто како Angle). Можеби е прашањето морбидно, макар што лично не мислам така, мислам дека е всушност одлично прашање. Ако не знаеш што сакаш, ако се колебаш за нешто, ако не знаеш што да избереш или по кој пат да тргнеш, само постави си го ова прашање и - одговорот е тукаSmile.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 23:30
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

bi sakala da stignam do tihiot okean na nekoja ogromna plaza kaj so nema lugje, da si gi zemam patikite vrace i da trcam po bregot a penata da me pliska...:)

da zastanuvam odvreme navreme i da mislam na se ona sto me pravelo srekjna....na toa kakva licnost sum bila...a lugjeto sto gi sakam poznavajki me da sfatat deka ne sum so niv BAS TOJ DEN zatoa sto gi sakam i zatoa sto se sakam sebesi i zatoa sto si go sakam zivotot:)

a da....i mnogu jasno da legnam posle cel den i da go cekam zajdisonceto:))

a i bi sakala da dobijam odgovori na mnogu prashanja...pa bi trebalo....ne e fer da umram a da ostanam bez odgovori na moite prashanja...:)
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 23:35
dokolku do toj den vo zivotot sum odel po vistinskata pateka, bi si kuliral i zadovolno bi se navratil na minatoto. Ne bi sakal vo panika da pravam uste nekoja banalna sitnica, i toa da mi ja rasipe ispolnetosta i radosta vo poslednite migovi.

Изменето од sensei - 06.Декември.2006 во 23:35
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
boli glava Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2005
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 19:55
Koga bi imal samo uste eden den bi gi ograbil najbogatite i bi im gi dal parite za gladnite vo svetotWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:00
Originally posted by amstel amstel напиша:

Uste da znaesh koga e toj den neli...
sea u nedelaBig%20smile
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:10
Originally posted by boli glava boli glava напиша:

sea u nedelaBig%20smile
boli glava tvojot den e sega vo nedela ili sakash da kazesh nesto drugo
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:20
Originally posted by maja maja напиша:

sea u nedelaBig%20smile
boli glava tvojot den e sega vo nedela ili sakash da kazesh nesto drugo

taka mi rece vidovnjak DaliLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:24
Daj ne zezaj...sto ti se uvrtelo vo glava ova
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:32

ma ne na mene taka mi rekoa koa mi gledaa
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:37
boli glava ti ova serioznoConfusedjas ne gi sakam gledacite i bajaciteDead
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2006 во 20:42

ma ne na mene taka mi rekoa koa mi gledaa
Zarem veruvash vo bajachki i gatachki na karti, kafe , pretskazuvachki na sonovi    ...daj osvesti se malku
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.