|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 8990919293 473> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I miss plavusa
I'll kill plavusa
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi nedostiga cverasniot dedo mraz lele kolku bese simpaticen
|
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi nedostasuvaat Mona Liza, Kalina, Big Kiss, Emus, Delfin.........i siteeeee dr.
p.s. Mona Liza kazuvaj kako si pomina |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babyblue srcusko cekaj prvo da te gushnam
pa mnogu bese ubavo vcera, imase mnogu pienje, muzika, site bevme zaedno sobrani, koj germanski, koj na angliski zborese, jadevme novogodisni kolaci i taka na 23 dekemvri ke se sobirame za Bozik oti na 25 dekemvri ni pocnuva raspustot pa ke si odat doma germancive , ama jas ostanuvam tuka za nova godina |
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Душичко .....цел ден сакав да се уклучам од школо ама неможев да мрднам од училница сите испрашуваа и праев писмена.Мило ми е што си поминала убаво...така треба . Ја вчера немав интернет и цела вечер умрев без форумов .Ти не си идеш тука?
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milicka se nadevam ke dobies 5 na pismenata
a kako sto ti kazav nema da idam mki za nova god, ama zdravje na prolet ke dojdam tuuuu steta sto sme daleko , ne mozam u zivo da te gushnam |
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле писменава беше за три теми....се ми се испомеша ама ке биде .Цуцо обавезно да дојдеш....и ја сакам да те гушнам мннногуууууу...
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
babyblue ke se isklucam sega
ti ubavo da si pomines na forumot i ko ke dojdat FLipsi, Kalina, plavusa,BiG KiSs, emus i Snegulka da gi pozdraves od mene cao prijatelke |
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала на поздравоооот Ај и за тебе еден поздрав и за сите што ми фалат....
Изменето од BiG_kIsS - 07.Декември.2006 во 18:18 |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еееееее.....се врати....шубаво...како си помина нашколо?for you
|
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci koga ke se uklucat FLipsi, Kalina, plavusa,BiG KiSs, emus i Snegulka da znaat deka imaat golem pozdrav od Mona Liza i
p.s. sekako i od mene |
|
|
|
igo_19_85
Нов член Регистриран: 06.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8990919293 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |