|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 39> |
Автор | ||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Veren sum ko Don Zuan
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Verna Sum! Kategoricno SUM! Veruvam vo vernost, MNOGU!
Изменето од Antiqua - 07.Декември.2006 во 11:50 |
||
Veni Vidi Vici
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ko sum bil mnogu vljuben ednas imam odbieno jaka cura , sum izbegnal neverstvo, pa si velam ko ke bidi onaa vistinskata nema da ja izneveruvam |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали сега сум или дали сум бил?!?!? Ако е за сегашно време, не сум неверен!!! А инаку сум бил!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa e veke druga tema za flertanjeto , ama za mene i toa e prevara
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи за кој како... За мене не е... Или можеби е ама не толку "страшна" |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
igo_19_85
Нов член Регистриран: 06.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahahahaha
bash taka e
|
||
marija
Нов член Регистриран: 22.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bas
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум неверен. Кога некоја ќе ми се пушта, гледам сака да се опнеме, зошто да не и таа е душичка, со тоа само правам добро дело.
Изменето од perinosi - 07.Декември.2006 во 20:48 |
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I taa e dusicka, da, zatoa i jas koga taka ke naletam na dusicki, samo togas sum neverna..
Изменето од Dana - 07.Декември.2006 во 23:51 |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako veke varate, bidete doblesni i priznajte go toa, a ne da se glumi ludilo kako site nie sme mnogu fini, a ni se e.. pa ni se place. Ako nekoj ja osetil nekogas vozbudata na flertuvanjeto i varanjeto, stanuva zavisnik od toa, sto i ne e tolku strasno.
Ustvari ne da ne e strasno tuku e neodolivo vozbudlivo i nesfatlivo go kreva teloto na edno povisoko telesno nivo.
|
||
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
||
alfa7
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa enormalna rabota ali zavisi spored mozhnostitye i sredinata kade zhiveesh naprime koga pravish seks toa se pravi so odreden del na mozokot celata rabota go pravi mozokot ikoga qe kledash ubava zhena i qe ti odit umot bideqi mozokot go pravi toa a nie cesto pati pravime sprotivno ot toa shto go saka mozokot na covekot i nakraj nie nesme po pametni od holivudskite gllumci .
|
||
alf
|
||
imt1
Нов член Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da mnogu cesto , i se custvuvam poradi toa super
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |