![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 473> |
Автор | |||
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
ej,koj gi nervira forumdziite moi sakani?
ke tepam se zivo i divo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
И мене ми фалевте сите еве едно гусканје сега то тие со се тука
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
milo siiii
![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
||
eeeeeeee душо они не го свакаат тоа..ама кога ќе сватат касно ќе биде...тоа се моите сакани "другарки"
|
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
![]() |
|||
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
||
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
sekogas postoele i ke postojat takvi razocaruvanja.....ako vidis deka ne mozes da popravis nesto,otkaci gi....ke ima milion drugi luge sto poveke ke te cenat.....srcka si
![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
uzivaj milicko, vo sekoe vreme
![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
||
ми фали едно другарче
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |